Standhouders Leeuwarden 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
Rabobank

Interpolis (hoofdpartner)
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Lees meer >
Rabobank

Rabobank (hoofdpartner)
Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met een goede voorbereiding is jouw start succesvoller.
Lees meer >
Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden (hoofdpartner)
Leeuwarden biedt al sinds jaar en dag een uitstekende voedingsbodem voor ondernemers.
Lees meer >
Rabobank

Eijgen Finance
Een eigen bedrijf opstarten vraagt nogal wat van jou als frisse ondernemer! Voor veel van je ideeën is geld nodig. Eijgen finance geeft deze ambitie graag de ruimte.
Lees meer >
Rabobank

VNO-NCW MKB Noord
Ondernemer Coacht Ondernemer, initiatief van VNO-NCW MKB Noord, biedt startende en ervaren ondernemers de kans om met een collega-ondernemer te sparren.
Lees meer >
Rabobank

Bottomlines
Bottomlines helpt bedrijven groeien.
Lees meer >
venray

SnelStart
Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.
Lees meer >
BDF

Inqubator Leeuwarden
Inqubator Leeuwarden is dé hotspot voor studenten, startups en professionals die een goed idee hebben voor een nieuw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een werkplek of een kantoor, je bent van harte welkom eens langs te komen voor een kennismaking.
Lees meer >
Rabobank

Microsoft
Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten.
Lees meer >
BDF

Belastingdienst
Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, DBA, auto, facturen en aftrekposten.
Lees meer >
BDF

Credion & Valor
VALOR & CREDION: De perfecte combinatie voor de perfecte deal!
Lees meer >
Rabobank

UWV
Heeft u een WW-uitkering van UWV en wilt u een bedrijf starten of als zzp’er beginnen?
Lees meer >
BDF

Avondvoorzitter Menno Bakker
Menno is werkzaam bij Narvic.
Lees meer >
BDF

Bureau Zelfstandigen Fryslân
Wij stimuleren ondernemen als het kan en ondersteunen als het moet. .
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Startersdagen.com
Biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
Lees meer >
Rabobank

Ynbusiness
Een succesvol bedrijf is afhankelijk van meerdere schakels. Enkele belangrijke schakels zijn innovatiekracht, groeiambitie, ondernemerschap, bedrijfsvoering en geld. Dat zijn thema’s waarover ondernemers graag met ons sparren.
Lees meer >
Rabobank

Flinc
Vanuit de missie om het economisch landschap van Noord-Nederland te versterken en de werkgelegenheid in deze regio te vergroten, helpen we innovatieve plannen van ondernemingen gefinancierd te krijgen.
Lees meer >
Rabobank

Ondernemersklankbord
Sta je aan de vooravond van de echte start van je onderneming dan helpen we je graag verder om van je onderneming een succes te maken.
Lees meer >
Qredits

Cloud for You
Zorgeloos werken in de cloud.
Lees meer >
Qredits

Jong Bedrijven Netwerk Fryslân
JBN Fryslân is het Jong Bedrijven Netwerk Fryslân. Wij zijn al 20 jaar voor veel jonge bedrijven een steun in de rug. Ons netwerk fungeert als uitlaatklep, vraagbaak, inspiratiebron, collegiaal klankbord en kennisbron. Onze slogan is ‘leuk, leerzaam en laagdrempelig'.
Lees meer >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Voor meer informatie klik hier en kom naar onze stand en laat u verder informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs.
terug naar boven >
Rabobank
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.
terug naar boven >
Gemeente Leeuwarden
Leeuwarden biedt al sinds jaar en dag een uitstekende voedingsbodem voor ondernemers uit alle hoeken van de zakelijke wereld en op Ondernemend Leeuwarden blijft u op de hoogte van de activiteiten van deze bedrijven en van de Gemeente Leeuwarden, die zijn ondernemers maar wat graag ondersteunt.
terug naar boven >
Eijgen Finance
Een eigen bedrijf opstarten vraagt nogal wat van jou als frisse ondernemer! Voor veel van je ideeën is geld nodig. Eijgen finance geeft deze ambitie graag de ruimte. Samen met je Eijgen finance adviseur wordt gekeken wat er bij jou als startende ondernemer past. Een bancair financieringsverzoek, subsidie of misschien wel crowdfunding! Eijgen finance is onafhankelijk intermediair in MKB-financieringen en vastgoedhypotheken.
Wij als Eijgen finance starten zelf regelmatig met (nieuwe franchise)ondernemers en zijn daardoor in staat met je mee te denken vanuit onze eigen ervaringen. We helpen je graag op weg!
terug naar boven >
VNO-NCW MKB Noord
Ondernemer Coacht Ondernemer, initiatief van VNO-NCW MKB Noord, biedt startende en ervaren ondernemers de kans om met een collega-ondernemer te sparren. Iemand die weet wat het is om te ondernemen en die je kan helpen om je bedrijf op te zetten, te laten groeien en om jezelf te ontwikkelen. Uniek voor OCO, naast het feit dat de coach een ondernemer is, is de matching. Onze matchmakers zorgen voor een coach op maat, iemand die echt bij jou en je vraagstuk past. OCO beschikt over ongeveer 50 geselecteerde en gescreende coaches en heeft in de afgelopen jaren al ruim 270 matches gemaakt. Kom langs op onze stand en laat je informeren wat OCO voor jou kan betekenen.
terug naar boven >
Bottomlines
Succesvolle bedrijven en ondernemers hebben altijd vier basiszaken goed geregeld; Een goede propositie, een strak georganiseerd proces, goede mensen (people) en daarnaast een solide financiële fundering waarmee de groei ondersteund kan worden. Dat alles doen wij door middel van controle, inzicht en groei.

We helpen je allereerst met het neerzetten van een schaalbare infrastructuur. Dat betekent een goed financieel fundament, geautomatiseerde processen en optimalisatie van je datastromen. Hiermee krijg jij als ondernemer controle over je bedrijf. Vervolgens maken we de gegevens en verkregen data overzichtelijk zodat jij kunt gaan analyseren en inzicht krijgt in je eigen bedrijf.

Wat we uiteindelijk het allerliefst doen is bedrijven laten groeien. Door controle en inzicht met elkaar te mengen, heb jij een goede start gemaakt om je bedrijf naar de volgende fase te helpen. Met groei helpen we je op alle mogelijke gebieden om je bedrijf verder te helpen, maar bijvoorbeeld ook om van jouw (unieke) idee een bedrijf te maken. Whatever it takes!
terug naar boven >
SnelStart
Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.

Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.
terug naar boven >
Inqubator Leeuwarden
Inqubator Leeuwarden is dé hotspot voor studenten, startups en professionals die een goed idee hebben voor een nieuw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een werkplek of een kantoor, je bent van harte welkom eens langs te komen voor een kennismaking. Ondernemers worden professioneel begeleid bij de ontwikkeling en de groei van hun bedrijf en krijgen onbeperkt toegang tot het netwerk. Onze partners vullen onze kennis en faciliteiten aan. Wij passen onze partnerships aan bij veranderingen in de markt en sluiten hierdoor aan bij de actuele en toekomstige behoeften van innovatieve startups.
Het onderscheidend vermogen van Inqubator Leeuwarden is de praktische aanpak, hands-on dienstverlening en flexibele huurmogelijkheden op een toplocatie in de binnenstad van Leeuwarden. We managen de ondernemingsbehoeftes van de starters persoonlijk en zijn betrokken, zelfs wanneer ondernemingen niet meer deelnemen aan het incubatortraject.
terug naar boven >
Microsoft
Binnen Microsoft vinden we klantgerichtheid heel belangrijk. Samen met onze partners willen we het verschil maken en onze klanten inspireren met relevante producten en diensten. We staan hierbij open voor iedereen die kwaliteiten en vaardigheden heeft die aansluiten bij onze ambities.
terug naar boven >
Belastingdienst
Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, DBA, auto, facturen en aftrekposten. Medewerkers van de Belastingdienst zijn aanwezig om belasting gerelateerde vragen te beantwoorden. Wilt u weten welk belastingvoordeel u als starter hebt? Overleg met de aanwezige adviseurs over het startersvoordeel en voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt!
terug naar boven >
Credion & Valor
VALOR & CREDION zijn sinds kort gevestigd aan het Zuiderplein 21 in Leeuwarden. VALOR treedt op als regisseur van bedrijfsovernames, als deskundige op het gebied van bedrijfswaardering en via CREDION als adviseur bij bedrijfsfinancieringen. Owners van VALOR & CREDION zijn Martin Nicolai en Rene van de Graaf.

Martin Nicolai is registeraccountant en registervaluator en is ruim 25 jaar vennoot geweest van Nicolai en Tabak Accountants. 6 jaar geleden heeft hij de opleiding Business Valuation aan de Erasmus University in Rotterdam gevolgd. Op dit moment volgt hij de opleiding voor financieringsdeskundige.

Rene van de Graaf is M&A-specialist en financieringsdeskundige en heeft jarenlang ervaring bij onder meer de INGbank en RABObank als manager grootbedrijf en manager bijzonder beheer.
Door deze bijzondere mix van specialismen geldt met recht: De perfecte combinatie voor de perfecte deal!
terug naar boven >
UWV
Heeft u een WW-uitkering van UWV en wilt u een bedrijf starten of als zzp’er beginnen? Wilt u dit doen terwijl u (een deel van) uw uitkering behoudt? Dan kan UWV u hierbij helpen. Wij geven informatie over de mogelijkheden en begeleiding.
terug naar boven >
Bureau Zelfstandigen Fryslân
Wij stimuleren ondernemen als het kan en ondersteunen als het moet. Bureau Zelfstandigen Fryslân (BZF) is een regionaal samenwerkingsverband van 20 gemeenten in de provincie Fryslân en onderdeel van de sector sociale zaken van de gemeente Leeuwarden.
terug naar boven >
Startersdagen.com
Ga jij voor optimaal resultaat? Concrete acties, tijdswinst én financieel voordeel?
Startersdagen.com biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
terug naar boven >
Ynbusiness
Een succesvol bedrijf is afhankelijk van meerdere schakels. Enkele belangrijke schakels zijn innovatiekracht, groeiambitie, ondernemerschap, bedrijfsvoering en geld. Dat zijn thema’s waarover ondernemers graag met ons sparren.
Wij kijken en denken met u mee vanuit een innoverend en multidisciplinair perspectief, zoals strategisch, internationaal, organisatorisch, commercieel/marketing, financieel, inkoop, personeel en procesmatig.
Inzicht in wat zo’n gesprek bij een ondernemer teweeg kan brengen? Lees dan onze Sterke Staaltjes eens.

https://www.ynbusiness.nl/
terug naar boven >
Flinc
Flinc is de verbindende factor tussen innovatief ondernemerschap en financieringsmogelijkheden in Noord-Nederland. Flinc gelooft dat een innovatief idee, een flinke dosis ondernemerschap en de juiste financieringsmogelijkheden dé ingrediënten zijn van een succesvol innovatief product of dienst. Wij zijn er voor de innovatieve ideeën van zowel startups als het gevestigd mkb!

Voor innovatieve ondernemers vormen wij een van de sleutels tot dat succes, doordat we een uitgebreid investeerdersnetwerk hebben. Voor investeerders is Flinc de poort naar het innovatief ecosysteem van Noord-Nederland.

Flinc is onderdeel van de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM). Vanuit de missie om het economisch landschap van Noord-Nederland te versterken en de werkgelegenheid in deze regio te vergroten, helpen we innovatieve plannen van ondernemingen gefinancierd te krijgen. Dat doen we met een bewezen goed werkend concept. Zo adviseren we ondernemers bij het aanscherpen van hun bedrijfsplan en helpen we financiers bij het vinden van een interessante onderneming om in te investeren.

Voor wie

Flinc is er voor de innovatieve startups en het gevestigd mkb in Groningen, Friesland en Drenthe, die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor hun innovatieve ideeën. Ook is Flinc er voor de investeerders – ervaren en onervaren – die op zoek zijn naar een betrouwbare ondernemer met een goed idee, die een investering kan gebruiken van minimaal € 50.000,-.

Ben jij een innovatief ondernemer en op zoek naar financiering? Of ben je investeerder en op zoek naar interessante proposities? Dan is Flinc er voor jou!
terug naar boven >
Ondernemersklankbord
Sta je aan de vooravond van de echte start van je onderneming dan staan Douwe Oberman en Theo Douma van het Ondernemersklankbord tijdens deze startersdag voor je klaar om van je onderneming een succes te maken.
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.?
Dan is het goed te merken dat er ervaren oud-ondernemers zijn die je met genoegen belangeloos bijstaan in deze en latere fasen van je ondernemerschap. Het Ondernemersklankbord is er om je ondernemersplan, je kredietaanvraag, je marketingideeën, je vragen over de bedrijfsvoering, financiële situatie, partners, e.d. mee door te spreken.
Zij helpen je je gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord voor je. Zij bieden je in elke fase van je bedrijf voor een geringe donatie een half jaar lang belangeloos hun diensten aan.
Het OKB heeft ervaren adviseurs die bekend zijn met alle facetten van het ondernemerschap.
terug naar boven >
Cloud for You
Ondernemers volledig ontzorgen op het gebied van ICT door het inzetten van cloud oplossingen, daar geloven wij in.

Partner van Microsoft.
terug naar boven >
Jong Bedrijven Netwerk Fryslân
JBN Fryslân is het Jong Bedrijven Netwerk Fryslân. Wij zijn al 20 jaar voor veel jonge bedrijven een steun in de rug. Ons netwerk fungeert als uitlaatklep, vraagbaak, inspiratiebron, collegiaal klankbord en kennisbron. Onze slogan is ‘leuk, leerzaam en laagdrempelig’.

Bijeenkomsten
Wij organiseren 8 leerzame workshops en netwerkborrels per jaar her en der in de provincie. De bijeenkomsten zijn een broedplaats van initiatieven. Je kunt vrijuit praten over alle ins en outs van het ondernemerschap. Een lidmaatschap kost € 177,- per jaar.

Als lid krijg je toegang tot:
• Al onze bijeenkomsten
• Interessante workshops
• Speciale aanbiedingen
• De mogelijkheid om VIP-lid te worden, waardoor je allerlei privileges krijgt.

Maar ook:
• Gratis gebruik van een buddy (ervaren ondernemer die je helpt met alle facetten van het ondernemerschap)
• Gratis toegang tot 2 bijeenkomsten van JBN Groningen
• Toegang tot een eigen profielpagina en login op onze website

Kijk op www.jbnfryslan.nl voor meer informatie.
terug naar boven >

Ondersteunende organisatie

Avondvoorzitter Menno Bakker van Narvic
De mensen die bij ons werken zijn van zeer divers pluimage. Toch zijn er twee woorden die een bindende factor vormen: journalistiek én marketing.
Als communicatiespecialisten hebben we de overtuiging dat een mix van die twee disciplines weliswaar gewaagd is, maar tegelijkertijd tot de meest effectieve communicatie kan leiden voor bedrijven en organisaties. Die overtuiging drijft ons!
terug naar boven >

Comments are closed.