‘s-Hertogenbosch 2016 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes

Startersdag 's-Hertogenbosch 4 april 2016
80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms zelfs na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie. Startersdagen.com biedt hulp door in samenwerking met de Rabobank en met ondersteuning van vele lokale gerichte instanties en organisaties een startersdag 's-Hertogenbosch te organiseren. Bij dit evenement worden starters en adviesgevers bij elkaar gebracht. Onze kennispartners zijn bekend met de regio en kunnen hierdoor gericht advies en begeleiding geven. Ieder evenement bestaat uit een startersmarkt gecombineerd met diverse gerichte seminars en workshops. Het evenement begint om 18.45 en eindigt doorgaans rond 22.00. Aanmelden voor dit evenement is geheel gratis, met uitzondering van eventueel gebruik van het broodjesbuffet of consumpties.

- Loop je met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen?
- Ben je al bezig met het maken van een businessplan, maar loop je nog tegen allerlei vragen aan?
- Heb je jezelf reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding?
- Ben je al enkele jaren zelfstandig, maar ontwikkelt je bedrijf zich niet snel genoeg?

Loop je dus met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen maar heb je nog allerlei vragen of ben al begonnen en toe aan de volgende stap met je jonge onderneming en behoefte aan een stukje begeleiding en verdieping dan is het zeker zinvol om deel te nemen aan de Startersdag 's-Hertogenbosch. Meer informatie en je gelijk aanmelden kan hier .Locatie
De startersdag vind plaats in Brasserie De Gruyterfabriek te 's-Hertogenbosch
Veemarktkade 8 / Ingang F
5222 AE 's-Hertogenbosch

Programma Startersdag 's-Hertogenbosch

Voorprogramma
17.30-18.45        Inloop plus broodjesbuffet (optioneel)
18.00-18.45        Startersmarkt deel 1

Programma
18.00-18.45      Inloop + ontvangst en mogelijkheid om rondje te doen over de startersmarkt
18.45-19.15      Plenair deel 1: 
                          Welkom door avondvoorzitter Wendy Edens
                          Welkom door hoofdpartner Rabobank; uitreiking starter van het kwartaal
19.15-20.00      Startersmarkt deel 2                   
20.00-20.30      Eerste sessies presentaties, workshops en seminars
20.30-21.00      Pauze plus Startersmarkt deel 3
21.00-21.30      Tweede sessies presentaties, workshops en seminars
21.45-22.00      Powersessie: ervaren ondernemer aan het woord (Meerakker & Mindpower)

22.00                Afsluiting plus mogelijkheid om te netwerken

Plenair onderdeel: Rabobank - Starter van het Kwartaal
Als Rabobank hebben we enorm veel respect voor startende ondernemers. Ze zijn de motor van onze economie. We zien elke maand weer veel mooie plannen voorbij komen. Sommige steken er nét iets bovenuit. De passie, het enthousiasme, het onderscheidend vermogen; dat straalt er echt vanaf. Wij vinden dat ondernemerschap beloond moet worden. Uiteraard doen we dit door het vinden of verstrekken van de passende financiering voor het plan. Maar soms is het leuk om ondernemers nog wat extra in het zonnetje te zetten. Daarom kiezen we elk kwartaal onze ‘Starter van het Kwartaal’. Een extra beloning voor het mooie plan en de overtuigende pitch, met als boodschap: Ga zo door!

Plenair onderdeel: Praktijk van den Meerakker
Bij Praktijk van den Meerakker zijn we in staat om belastende gewoontes en/of negatieve patronen in het onderbewuste op te sporen en weg te nemen, hierdoor kunnen lichamelijke - en geestelijke klachten afnemen. Je gaat meer vanuit je hart- en flow leven. Dit geeft meer energie, innerlijke rust, motivatie, creativiteit en vreugde. www.praktijkmeerakker.nl

Plenair onderdeel: Mindpower - Sport & Business
Mindpower- sport & Business is een bedrijf dat (top)sporters en ondernemers begeleidt om door mentale herprogrammering het beste uit zichzelf te laten halen voor een optimale prestatie. Wij zijn instaat om mentale- en emotionele blokkades op te sporen en weg te nemen, waardoor sporters en ondernemers verdere sprongen kunnen maken in hun prestatie. Wij begeleiden ondernemers, werknemers, Eredivisie voetbal, triatlon, Olympische atleet en Nederlands kampioen judo.

Een professionele profielfoto is goud waard!
Studio 278 is aanwezig tijdens de startersdag in Den Bosch en maakt de hele avond gratis professionele profielfoto's die je kan gebruiken op je LinkedIn, website enzovoorts!
Gratis koffie bij kennispartner Open Coffee Den Bosch
Kennispartner Open Coffee zal geheel ter gelegenheid van de startersdag gratis koffie of thee aanbieden op hun stand!

Comments are closed.