Leiden 2016 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes

Startersdag Leiden 31 augustus 2016
80% van de startende ondernemers en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie. Startersdagen.com biedt hulp aan wie een eigen zaak wil beginnen door een startersdag Leiden te organiseren. Bij dit evenement worden starters en adviesgevers bij elkaar gebracht. Onze kennispartners zijn bekend met de regio en kunnen hierdoor gericht advies en begeleiding geven. Ieder evenement bestaat uit een startersmarkt gecombineerd met diverse gerichte seminars en workshops. Het evenement begint om 18.45 en eindigt doorgaans rond 22.00.

- Loop je met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen?
- Wil je een eigen bedrijf starten?
- Ben je al bezig met het maken van een businessplan, maar loop je nog tegen allerlei vragen aan?
- Heb je jezelf reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding?
- Ben je al enkele jaren zelfstandig, maar ontwikkelt je bedrijf zich niet snel genoeg?

Loop je dus met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen maar heb je nog allerlei vragen of ben je toe aan de volgende stap met je jonge onderneming en behoefte aan een stukje begeleiding en verdieping dan is het zeker zinvol om deel te nemen aan de Startersdag Leiden, meer informatie en je gelijk aanmelden kan hier .

Locatie
De startersdag vindt plaats in het nieuwe HUBspot: Centrum voor Innovatie en Ondernemerschap, Langegracht 70, 2312 NV te Leiden.
Schuin tegenover dit adres kun je parkeren in de parkeergarage Langegracht van de Dirk van den Broek, Langegracht nummer 3. De openingstijd is deze avond verlengd tot 22.30 uur. Let op: na 22.30 kun je niet meer uitrijden!

Programma
Voorprogramma:
17.30 –18.45 Broodjesbuffet (optioneel)
Startersmarkt deel 1
Programma:
18.15 – 18.45 Inloop + ontvangst
18.45 – 20.15 Opening
- Wethouder Robert Strijk, gemeente Leiden namens alle participerende gemeenten binnen Economie071.
- Rabobank Leiden Katwijk
- Inspiratiesessie ervaren starter aan het woord: Patrick G. Jimenez Quinayas, bedrijf Jim Roses.
- Startersmarkt deel 2
20.15 –20.45 Eerste ronde seminars
20.45 –21.15 Pauze + Startersmarkt deel 3
21.15 – 21.45 Tweede ronde seminars
21.45 – 22.20 Startersmarkt deel 4
Vanaf 22.20 Uitloop + Uitreiking Informatiepakketten.

Hoofdpartner: Economie071
Economie071 is een samenwerking van zes gemeenten, ondernemersverenigingen en de onderwijs- en kennisinstellingen uit de Leidse regio. Er wordt gewerkt aan concrete projecten die de economie in de regio stimuleren. Thema's als retail, MKB, innovatie en ondernemerschap staan daarbij centraal.
Voor meer informatie bekijk je onderstaande animatie of ga je naar: www.economie071.nl
terug naar boven >

Hoofdpartner: Rabobank Leiden-Katwijk
Denk jij aan het starten van je eigen bedrijf of heb je dit onlangs gedaan? Gefeliciteerd! Er komt ongetwijfeld veel op je af. De Rabobank helpt je graag op weg met inspiratie, tips en handige tools.
Zo bieden we de Rabo StartProof. Deze tool helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Want een goed bedrijf start met een goed plan. Ook bieden we je een zakelijke rekening met startersvoordeel. Hiermee gebruik je alle betaalproducten een jaar lang zonder kosten.
terug naar boven >

Comments are closed.