Seminargevers Haarlem 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
Rabobank

Hoe schrijf ik een ondernemingsplan?
Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met een goede voorbereiding is jouw start succesvoller.
Lees meer >
Rabobank

Loop jij als startende ondernemer risico's?
Risico's horen erbij, maar je kunt risico's wel beperken.
Lees meer >
Rabobank

Zakelijk krediet nodig?
Bij Qredits kun je terecht voor financiering tot 250.000 euro, coaching en tools.
Lees meer >
Rabobank

BOOST JE BUSINESS!
Wil jij je business op poten krijgen, dan heb je een enorme dosis moed nodig. Het vraagt van jou dat je dagelijks je beste zelf inzet om te werken aan je bedrijf.
Lees meer >
Starter

Storytelling succesvolle starters en ondernemers
Ontmoet succesvolle startende ondernemers, luister naar hun verhaal en stel vragen tijdens een interactieve kennisessie met ervaren ondernemers.
Lees meer >
SWO

Laat je niet verrassen door verzuim!
Over nieuwe medewerkers en personeelsmanagement.
Lees meer >

Hoe schrijf ik een ondernemingsplan?
Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Bijvoorbeeld het schrijven van een ondernemingsplan, het openen van een zakelijke rekening, het regelen van verzekeringen en zaken waar je als ondernemer op moet letten. Benieuwd wat je nodig hebt voor een goede start? De adviseurs van de Rabobank vertellen je er graag over tijdens dit seminar.
terug naar boven >
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.
terug naar boven >
Laat je niet verrassen door verzuim!
Een medewerker aannemen is een elke keer weer een grote stap voor de meeste ondernemers. Want als werkgever krijgt u er taken en verantwoordelijkheden bij. U moet niet alleen zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, maar krijgt ook te maken met personeelsmanagement en dus met verzuim. In deze workshop geven we u praktische tips om verzuim zo veel mogelijk te voorkomen. Zodat u niet verrast wordt door verzuim van uw personeel.
terug naar boven >
Zakelijk krediet nodig?
Bij Qredits kun je terecht voor financiering tot 250.000 euro, coaching en tools. Wij zijn er gericht on dromen van ondernemers mogelijk te maken. Ben jij ondernemer? Word jij ondernemer? Overweeg je te ondernemen? Kom dan naar onze presentatie. Wij vertellen je alles wat je moet weten over een zakelijk krediet en de nodige begeleiding bij het werkelijk maken van je droom. Kijk wat we samen kunnen bereiken. Wij zijn er helemaal klaar voor!
terug naar boven >
Storytelling succesvolle starters en ondernemers
Ontmoet succesvolle startende ondernemers, luister naar hun verhaal en stel vragen tijdens een interactieve kennisessie met ervaren ondernemers. In een intieme setting is het mogelijk om vragen te stellen en advies te krijgen over hun zij hun startende onderneming succesvol hebben opgezet.
terug naar boven >
Boost je business!
Wil jij je business op poten krijgen, dan heb je een enorme dosis moed nodig. Doorzettingsvermogen. Vertrouwen in de toekomst. Het vraagt van jou dat je dagelijks je beste zelf inzet om te werken aan je bedrijf.

In dit seminar help ik je aan de eerste stappen die je als starter niet mag overslaan. Je ontdekt:
• Wie je doelgroep is.
• Hoe je producten en diensten ontwikkelt die je doelgroep graag van je wil kopen.
• Hoe je deze producten en diensten presenteert op je website.
• Hoe jij je expertstatus vergroot bij je doelgroep.
• Hoe je gemakkelijk verkoopt.
• Hoe je via social media je doelgroep bereikt.

3 jaar geleden was ik ook een starter en begon met niets. Ik had wel een bak ervaring als werknemer en een enorme drive. Ik heb vele trainingen gevolgd en alle benodigde stappen gezet in de ontwikkeling en groei van mijn bedrijf. Met als resultaat dat ik een zeer goedlopend bedrijf heb en een geweldig team. In dit seminar leer ik je hoe ik dat heb gedaan.
terug naar boven >

Comments are closed.