Standhouders Den Bosch 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
Rabobank

Rabobank
Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met een goede voorbereiding is jouw start succesvoller.
Lees meer >
Rabobank

Interpolis
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Lees meer >
Rabobank
Qredits
We zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners. Qredits is een stichting met een ANBI-status. We hebben namelijk geen winstoogmerk. En in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer.
Lees meer >
Rabobank
HNK
Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? En exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving?
Lees meer >
Rabobank

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen.
Lees meer >
Rabobank
Bottomlines
In control or not? Natuurlijk wil je in control zijn, en zeker financieel, dat is een open deur. Toch heeft meer 70% van de ondernemers weinig kaas gegeten van de financiële huishouding van hun onderneming. Bottomlines is jouw persoonlijke financiële buddy.
Lees meer >
Rabobank

Van Eeten Notarissen
Een persoonlijke benadering, aandacht en zorg staan bij ons voorop. In heldere, begrijpelijke taal leggen wij uit wat we in de notariële akten vastleggen.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Blijf Vitaal
Kom ervaren wat stoelmassage met je doet!
Lees meer >
venray

SnelStart
Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.
Lees meer >
Rabobank
Avans Hogeschool
Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals.
Lees meer >
Rabobank
Ondernemenplus
Samen-werken is één van de kernwaarden van OndernemenPlus. Dit doen wij door het aangaan en het ontwikkelen van strategische partnerships.
Lees meer >
Rabobank
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.
terug naar boven >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak®. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Kom naar onze stand en laat u hierover informeren
terug naar boven >
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Intellectueel Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?
Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden aan onze stand. Logisch, omdat je als startende ondernemer niet gelijk bezig bent met intellectueel eigendom en de bescherming hiervan.

Maar kom toch even praten op onze stand. Omdat wij de ervaring hebben dat starters onze voorlichting waarderen. Omdat het je in korte tijd duidelijk kan worden wat er kan gebeuren rond de naam van je bedrijf. Hoe het zit met ideebescherming. En waarom een goede naam zo belangrijk is. En misschien wil je op onze stand nakijken of je naam al bestaat als merk. Als je bewust omgaat met je intellectueel eigendom helpt dit jouw bedrijf vooruit.

Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, het bureau van de overheid waar je een merk of model kunt registreren. Of een datumstempel op je idee kunt laten zetten.
terug naar boven >
HNK Den Bosch
Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? En exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving? Dat doe je bij HNK. Het Nieuwe Kantoor is een concept met werkplekken, kantoor- en vergaderruimtes en vele diensten voor zowel de zzp'ers, MKB-ers, als multinationals. Een warme en stijlvolle omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken. Als member/ huurder van HNK ben je bovendien een graag geziene gast op de netwerkbijeenkomsten, en heb je een zakelijk netwerk door heel Nederland binnen handbereik.
terug naar boven >
Qredits
Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot 250.000 euro. Daarnaast bieden we professionele coaching en e-learnings aan, omdat we geloven dat dit het succes van jou als ondernemer vergroot. Iedereen kan bij Qredits terecht. De starter met sterke plannen en de gevestigde ondernemer die verder wil groeien. Wij kunnen ook uitkomst bieden als je te weinig onderpand hebt, geen eigen inbreng, een BKR-melding of als je behoefte hebt aan werkkapitaal.
terug naar boven >
Bottomlines
In control or not? Natuurlijk wil je in control zijn, en zeker financieel, dat is een open deur. Toch heeft meer 70% van de ondernemers weinig kaas gegeten van de financiële huishouding van hun onderneming. Bottomlines is jouw persoonlijke financiële buddy.
Uiteindelijk willen starters, ondernemers en stakeholders allemaal hetzelfde. Ondernemen, en met zo min mogelijk inspanning weten waar het bedrijf staat, waar het zou moeten staan en vooral waar ze naar toe moeten.
Uit eigen ervaring begrijpen wij als geen ander dat starters en ondernemers ook helemaal geen trek hebben in allerlei dure adviseurs en dikke rapporten die toch in de la verdwijnen.
Bottomlines helpt je daarom met het vertalen van jouw doelstellingen in hapklare, actuele en geautomatiseerde informatie waar je als bedrijf direct iets mee kunt. Door zicht te krijgen op je huidige situatie weet je welke stappen nodig zijn om succesvol te ondernemen. Van controle naar inzicht en groei. Van je boekhouding tot aan de juiste waardebepaling van je bedrijf!
Bottomline zorgen wij 3 dingen:
1. Controle over je onderneming
2. Een eigen persoonlijke buddy
3. Een ‘backoffice’ die alle data uit alle systemen (webshop, winkel, projecten, crm, boekhouding etc) verzamelt en daarna presenteert in een helder actueel dashboard.
terug naar boven >
Van Eeten Notarissen
Van Eeten Notarissen is een eigentijds modern kantoor in hartje Den Bosch, nabij het Centraal Station.
De kracht van ons gedreven team ligt in de persoonlijke benadering en betrokkenheid. Achter iedere akte schuilen tenslotte mensen met een eigen, persoonlijk verhaal. Vooral deze menselijke kant van het notarisambt nemen notarissen Anne-Marie Van Eeten en Aline Rosenbrand als uitgangspunt in hun begrijpelijke en heldere advisering en opmaken van akten.
In verschillende – vaak belangrijke – gebeurtenissen in een mensenleven kunnen zij u als notaris goed begeleiden en adviseren. Ook bij het starten van een onderneming kunt u voor advies bij hen terecht. Omtrent de verschillende vraagstukken inzake het kiezen van een rechtsvorm ( eenmanszaak of B.V.), de gevolgend voor testamenten, samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden kunnen zij u goed adviseren.
Tel: 073-6136726
Julianaplein 3
5211 BA 's-Hertogenbosch
info@vaneetennotarissen.nl - www.vaneetennotarissen.nl
terug naar boven >
Blijf Vitaal
Kom ervaren wat stoelmassage met je doet!

Stoelmassage verlaagt stress, geeft een flinke dosis nieuwe energie. Hoofdpijn, stress, spierspanningen en RSI worden preventief aangepakt met stoelmassages. De stoelmassage is een korte massage met kleding aan op een speciale stoel. De massage gaat voornamelijk in op nek, schouders en rug. Dé plekken waar mensen vaak last van krijgen door een verkeerde werkhouding of spanningsklachten.
terug naar boven >
SnelStart
Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.

Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.
terug naar boven >
SnelStart
Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in 10 interessegebieden. Op 9 locaties. In 4 steden. Breda, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg.

Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals. Samen creëren wij kennis en dragen we bij aan een duurzame samenleving.
terug naar boven >
Ondernemenplus
Samen-werken is één van de kernwaarden van OndernemenPlus. Dit doen wij door het aangaan en het ontwikkelen van strategische samenwerking, partnerships, met o.a.. verzekeringsmaatschappijen, banken, accountants- en administratiekantoren en belangenorganisaties. Als preferred supplier van een aantal samenwerkingspartners hebben wij de afgelopen 10 jaar veel ondernemers begeleidt naar zakelijk herstel. Ook in preventieve zin ondersteunen wij ondernemers. Immers voorkomen is beter dan genezen.
terug naar boven >

Comments are closed.