Standhouders Groningen 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
Gemeente Leeuwarden

Gemeente Groningen
Gemeente Groningen wil ondernemers de ruimte geven om te ondernemen. De vraag van de ondernemer staat centraal, er wordt gezorgd voor flexibiliteit en waar mogelijk ruimte geboden buiten de vastgestelde kaders.
Lees meer >
Rabobank

Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen is een internationale universiteit met hoog aangeschreven onderwijs en onderzoek.
Lees meer >
Rabobank

Afdeling Zelfstandigen
Gemeente Groningen afdeling Zelfstandigen
Lees meer >
Qredits
Bottomlines
Bottomlines helpt bedrijven groeien.
Lees meer >

Ketelaar Klip
Ketelaar Klip: Betrokken, betrouwbaar en compleet. U onderneemt en wij ontzorgen u. Vanuit onze vestigingen in Groningen en Stadskanaal staan we klaar voor MKB-ondernemers in de gehele regio.
Lees meer >
Rabobank

Microsoft
Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten.
Lees meer >
Rabobank

MeetMatch
Meetmatch is een tool, waarbij mensen op basis van hun online profiel aan elkaar worden gekoppeld. Meetmatch maakt netwerken spannender en samenwerken succesvoller.
Lees meer >
Rabobank

Blik op zaken
Ben jij die kleine ondernemer met grote wensen? Dan is Blik op Zaken er voor jou!
Lees meer >
Rabobank

JBN Groningen
Wij helpen je bij het bereiken van zakelijk succes.
Lees meer >
Rabobank

Gijs Nillessen
Dagvoorzitter, presentatiecoach, speechwriter
Lees meer >
Rabobank

Erik van der Werf
Onze missie is het helpen van start-ups met de implementatie en uitvoering van hun strategie.
Lees meer >
Rabobank

BMG
BusinessMatch Groningen (BMG) is hét studentenplatform voor ondernemerschap op de Hazehogeschool en in Groningen!
Lees meer >
Rabobank

LS Fotografie
Laat een gratis professionele profielfoto maken bij LS Fotografie
Lees meer >
Rabobank

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen.
Lees meer >
Rabobank

TriplePro Online Marketing
Elke dag is de dag om je online te onderscheiden, daarom dagen wij onszelf dagelijks uit om het beter te doen dan de rest.
Lees meer >
Qredits

Lionatwork
Door de brede kennis die Lionatwork in huis heeft is het mogelijk om op zowel animatie-als film gebied klanten tevreden te stellen.
Lees meer >
Rabobank

VentureLab North
"VentureLab is a professional business development accelerator and has already supported more than 300 businesses since 2009 when it started at the University of Twente.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Startersdagen.com
Biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
Lees meer >
Rabobank

Vevida
Al meer dan 20 jaar registreren wij domeinnamen en verzorgen wij de webhosting voor onze klanten. Je krijgt bij ons een modern en compleet hostingpakket voor een scherpe prijs.
Lees meer >
Qredits

De Haan Advocaten & Notarissen
Als één van de meest ondernemende kantoren van Nederland staan we midden in de maatschappij en deinzen niet terug voor complexe zaken.
Lees meer >
Qredits

Cloud for You
Zorgeloos werken in de cloud.
Lees meer >
Rabobank

Pixelsz
Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven met websites en social media.
Lees meer >
Rabobank

Noord Nederlandse Acadamie
Laat je opmaken voordat je een professionele foto laat maken bij LS Fotografie.
Lees meer >
Rabobank

Flipperop
Ken jij ze nog? Speel deze avond een potje flipperen!
Lees meer >
Gemeente Groningen
Gemeente Groningen wil ondernemers de ruimte geven om te ondernemen. De vraag van de ondernemer staat centraal, er wordt gezorgd voor flexibiliteit en waar mogelijk ruimte geboden buiten de vastgestelde kaders. Ook wordt ingezet op een uitmuntende marketing en dienstverlening. Hiermee biedt de gemeente Groningen excellente vestigingsmogelijkheden in een aantrekkelijk ondernemersklimaat.
terug naar boven >
Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.
terug naar boven >

Afdeling Zelfstandigen
Wilt u een eigen bedrijf beginnen? En ontvangt u nu een bijstand- of WW-uitkering? Dan kan de gemeente u helpen met advies, begeleiding en financiële ondersteuning. Het gaat om steun tijdens de voorbereidingen en als u net gestart bent. Neem voor meer informatie contact met ons op.
terug naar boven >

Lionatwork
Onze missie: Videoproducties creëren die de doelgroep echt aanspreken! Het maken van een bedrijfsfilm of animatiefilm brengt veel verschillende werkzaamheden met zich mee. Zo bedenkt Lionatwork concepten, worden er scripts geschreven, storyboards getekend, films geanimeerd en zoeken de mannen van Lionatwork geschikte muziek. De diversiteit maakt het werk veelzijdig en daagt Lionatwork bij elk nieuw project weer uit om ‘out-of-the-box’ te denken
terug naar boven >
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Intellectueel Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?
Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden aan onze stand. Logisch, omdat je als startende ondernemer niet gelijk bezig bent met intellectueel eigendom en de bescherming hiervan.

Maar kom toch even praten op onze stand. Omdat wij de ervaring hebben dat starters onze voorlichting waarderen. Omdat het je in korte tijd duidelijk kan worden wat er kan gebeuren rond de naam van je bedrijf. Hoe het zit met ideebescherming. En waarom een goede naam zo belangrijk is. En misschien wil je op onze stand nakijken of je naam al bestaat als merk. Als je bewust omgaat met je intellectueel eigendom helpt dit jouw bedrijf vooruit.

Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, het bureau van de overheid waar je een merk of model kunt registreren. Of een datumstempel op je idee kunt laten zetten.
terug naar boven >
Bottomlines
Succesvolle bedrijven en ondernemers hebben altijd vier basiszaken goed geregeld; Een goede propositie, een strak georganiseerd proces, goede mensen (people) en daarnaast een solide financiële fundering waarmee de groei ondersteund kan worden. Dat alles doen wij door middel van controle, inzicht en groei.

We helpen je allereerst met het neerzetten van een schaalbare infrastructuur. Dat betekent een goed financieel fundament, geautomatiseerde processen en optimalisatie van je datastromen. Hiermee krijg jij als ondernemer controle over je bedrijf. Vervolgens maken we de gegevens en verkregen data overzichtelijk zodat jij kunt gaan analyseren en inzicht krijgt in je eigen bedrijf.

Wat we uiteindelijk het allerliefst doen is bedrijven laten groeien. Door controle en inzicht met elkaar te mengen, heb jij een goede start gemaakt om je bedrijf naar de volgende fase te helpen. Met groei helpen we je op alle mogelijke gebieden om je bedrijf verder te helpen, maar bijvoorbeeld ook om van jouw (unieke) idee een bedrijf te maken. Whatever it takes!
terug naar boven >
Ketelaar Klip Accountants & Belastingadviseurs
Als ondernemer moet u een administratie bijhouden. De overheid eist aangiftes en rapportages. Voor u halen we er toekomstgerichte sturingsinformatie uit. Daarnaast wijzen we u graag op de faciliteiten die in de fiscale wetgeving verborgen zitten.
terug naar boven >
Microsoft
Binnen Microsoft vinden we klantgerichtheid heel belangrijk. Samen met onze partners willen we het verschil maken en onze klanten inspireren met relevante producten en diensten. We staan hierbij open voor iedereen die kwaliteiten en vaardigheden heeft die aansluiten bij onze ambities.
terug naar boven >

MeetMatch
‘Mag ik je even aan iemand voorstellen.’
Dit is vaak de eerste zin van wat veel later een zeer succesvolle samenwerking blijkt te zijn…
Mijn meest succesvolle event ooit was, toen ik aan de hand van de gastheer werd rondgeleid en voorgesteld aan allerlei mensen, waarvan hij vond dat wij eens met elkaar moesten kennismaken. Iedere kennismaking was een voltreffer, en bracht mij inspiratie, kennis, informatie en/of business. MeetMatch wil deze perfecte gastheer zijn, die mensen op intelligente en prettige wijze aan elkaar verbindt.
terug naar boven >

Blik op zaken
Ben jij die kleine ondernemer met grote wensen? Dan is Blik op Zaken er voor jou! Blik op Zaken creëert voor jou stap voor stap mooie uitingen voor je bedrijf. Of het nu gaat om een flyer, folder of een uitgebreide website met webshop, alles is mogelijk. Wij hanteren speciale tarieven die geschikt zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Overzichtelijke tarieven zonder onverwachte en bijkomende kosten, dat is ons uitgangspunt. Laat je verrassen door onze unieke ontwerpen, wij denken graag met je mee.
Groot voordeel is dat je bij Blik op Zaken niet zelf aan de slag hoeft met je website. Wij leveren het product kant-en-klaar voor je op. Jij levert teksten en foto’s aan en wij zorgen dat dit op de juiste plek geplaatst wordt. Geen kanjer in het schrijven van teksten? Ook hierin kunnen wij ontzorgen, helder en overzichtelijk.
terug naar boven >

JBN Groningen
Je bent gestart als ondernemer of van plan dat binnenkort te gaan doen.
Dan is JBN Groningen hét netwerk dat jou ondersteunt om er een succes van te maken. Wij helpen je bij het bereiken van zakelijk succes. Met laagdrempelige en informele netwerkborrels én zeer praktische workshops.

Maar JBN Groningen doet meer. Wij zijn belangenbehartiger voor onze leden en zetten ons in voor het verbeteren van het ondernemersklimaat in de regio. Wij helpen je met het verkrijgen van naamsbekendheid met een gratis bedrijfsprofiel op onze website. En als je dat wilt, kun je een gratis ‘buddy-traject’ krijgen van een ervaren ondernemer met de deskundigheid die jij nodig hebt.

Word lid van JBN Groningen en wij helpen jou om meer te bereiken met je ondernemerschap!
terug naar boven >

Erik van der Werf
Ons kantoor specialiseert zich op een drietal vlakken, de administratieve organisatie, data analyse en bijbehorende visualisatie en de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Onze missie is het helpen van start-ups met de implementatie en uitvoering van hun strategie.

Organisaties die groeien en in ontwikkeling zijn hebben een groeiende informatiebehoefte. Wij willen organisaties helpen met het in kaart brengen van deze behoefte, en vervolgens ook de verzameling van deze informatie. Onze focus ligt hierbij op de identificatie en meting van stuwende factoren. Dus specifiek de activiteit die tot de gewenste resultaten leidt, en niet alleen de (financiële) uitkomsten.
terug naar boven >

BMG
BusinessMatch Groningen (BMG) is hét studentenplatform voor ondernemerschap op de Hazehogeschool en in Groningen!

BMG is voor en door studenten van de Hanzehogeschool die interesse hebben in ondernemerschap. Het bestuur bestaat uit 6 ondernemende studenten van de Hanzehogeschool. Het is een onafhankelijke stichting die ondernemende studenten belangeloos motiveert en stimuleert om te gaan ondernemen en ondersteunt tijdens het ondernemen. Hiervoor organiseert BMG veel verschillende activiteiten: van gastcolleges, workshops en teambuildingsactiviteiten tot aan verschillende competities waar studentondernemers grote geldbedragen kunnen winnen. Daarnaast beschikt BMG over een uitgebreid netwerk van ondernemers en ondernemerschapsorganisaties waar studenten hun voordeel mee kunnen doen.
terug naar boven >

LS Fotografie
LS Fotografie is een onderneming van Lyuda Stinissen uit Groningen.
Lyuda is gespecialiseerd in portretfotografie maar ook werkzaam in bedrijfsfotografie, evenement en bruidsfotografie.
Haar website is volop in de ontwikkeling, als u kennis met haar werk wilt maken bent u van harte welkom om langs haar stand te komen op 23 mei!

U kunt tevens een gratis professionele profielfoto laten maken!
terug naar boven >

TriplePro Online Marketing
Elke dag is de dag om je online te onderscheiden, daarom dagen wij onszelf dagelijks uit om het beter te doen dan de rest. Wij brengen ondernemers naar de top van het internet en helpen ondernemers met het inrichten en uitvoeren van campagnes. Het maakt ons trots als we de online doelstelling van jou als ondernemer halen.

TriplePro Online Marketing is een full service online marketingbureau dat ondernemers helpt aan effectieve websites, webshops en online marketing strategieën.
terug naar boven >

VentureLab North
"VentureLab is a professional business development accelerator and has already supported more than 300 businesses since 2009 when it started at the University of Twente. We offer a customised business development plan with more than 60 training sessions to choose from, 48 hours of intensive individual business coaching, access to expert knowledge, and much more. Do you want to know more? Join us at our stand"

"VentureLab is een professionele business accelerator en heeft sinds 2009 al meer dan 300 bedrijven ondersteund toen het begon aan de Universiteit Twente. We bieden een op maat gemaakt bedrijfsontwikkelingsplan met meer dan 60 trainingssessies om uit te kiezen, 48 uur intensief individuele coaching, toegang tot vakkennis en nog veel meer. Wil je meer weten? Kom bij ons langs op onze stand"

"University of Groningen Centre of Entrepreneurship richt zich op onderzoek, onderwijs, en ondersteuning van ondernemerschap"
terug naar boven >

Startersdagen.com
Ga jij voor optimaal resultaat? Concrete acties, tijdswinst én financieel voordeel?
Startersdagen.com biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
terug naar boven >
Vevida
Al meer dan 20 jaar registreren wij domeinnamen en verzorgen wij de webhosting voor onze klanten. Je krijgt bij ons een modern en compleet hostingpakket voor een scherpe prijs. Wij zijn trots op onze persoonlijke en deskundige klantenservice. Hosting zonder zorgen. Daar gaat het ons om.

Vevida is sinds 1997 actief en was daarmee een van de eerste internet server providers in Nederland. Wij hebben ons altijd onderscheiden door hoge deskundigheid te combineren met scherpe prijzen. De ervaren en goed opgeleide klantenservice is telefonisch zeer goed bereikbaar en reageert snel op vragen. Wij zijn er trots op dat veel klanten van het eerste uur nog altijd tot onze 50.000 klanten behoren en dat meer dan 75% van de nieuwe klanten ons weet te vinden door mond-tot-mondreclame. Vevida biedt oplossingen uitlopend van domeinregistratie tot een private server. Wij zijn deskundig op vele gebieden en kunnen je als kennispartner adviseren over hosting en aanverwante zaken.
terug naar boven >
De Haan Advocaten & Notarissen
Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. De toekomst ligt open met ongekende kansen en ongelimiteerde mogelijkheden. Globalisatie, digitalisering, nieuwe markten, claimcultuur, schaalvergroting en expansie tegen de achtergrond van een aantrekkende economie. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen.
terug naar boven >
Cloud for You
Ondernemers volledig ontzorgen op het gebied van ICT door het inzetten van cloud oplossingen, daar geloven wij in.

Partner van Microsoft.
terug naar boven >
Pixelsz
Pixelsz online vormgeving is Nico Kranenburg en Thijs Wieringa. Allebei hebben we een passie voor online communicatie. Beide op onze eigen manier, maar in de combinatie zijn we een full service webdesign bureau dat alle online communicatie voor de klant uit handen kan nemen.
Onze kennis en kunde gaat echter verder. Door onze ervaring met Google Analytics, zoekmachine optimalisatie (SEO), veilige hosting, webteksten en social media onderscheiden wij ons van anderen. Onze missie:

“Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven met websites en social media.”

Pixelsz zet zich al jaren in om het MKB zichtbaar te maken op het internet door ze met hun website op een natuurlijke manier hoger in Google te krijgen. Dit is ons voor vele klanten al goed gelukt. Dat merken ze aan het aantal aanvragen en opdrachten die ze binnen krijgen via hun website. Wij vinden dit niet alleen ontzettend leuk om te doen, wij zijn er ook nog eens behoorlijk goed in geworden!
Meer weten over veilige (AVG-proof) hosting, webdesign of zoekmachine optimalisatie? Kom langs bij onse tafel of bekijk onze website pixelsz.nl!
terug naar boven >
Noord Nederlandse Academie
Laat je netjes opmaken door één van de visagie studenten van de Noord Nederlandse Academie. Zo ga je nóg beter op de gratis professionele foto van LS Fotografie.

De Noord Nederlandse Academie verzorgt al meer dan 70 jaar opleidingen voor pedicure, schoonheidsspecialiste en visagie. In deze periode heeft de school zich ontwikkeld tot een opleidingsinstituut met een breed professioneel scholingsaanbod.
Bij de Noord Nederlandse Academie bent u verzekerd van een opleiding die aan de hedendaagse eisen van de branche voldoet en waarmee u gelijk na het afronden van de opleiding zelfstandig aan de slag kunt als pedicure, schoonheidsspecialist en of visagist.
U kunt zich bij de Noord Nederlandse Academie inschrijven voor de volgende opleidingen:
• Pedicure opleiding
• Schoonheidsspecialiste opleiding
• Visagie opleiding
• Specialisaties
Voor meer informatie over de opleidingen neemt u contact op via:
Telefoon: 050-3123108
Email: info@noordnederlandseacademie.nl

terug naar boven >
Flipperop
Ken jij ze nog? De flipperkasten van vroeger. De ondernemers van flipperop nemen ons terug in de tijd en blazen de flipperkasten nieuw leven in. Durf jij een potje te spelen?
terug naar boven >

Ondersteunende organisatie Startersdag


Gastheer van de avond - Gijs Nillessen


Communicatie is contact. Verbinding tussen mensen. Vanuit contact komt je boodschap het beste over. Gijs Nillessen helpt je erbij. Want waar verbinding ontstaat gaan mensen schitteren. En dat vindt hij het mooiste wat er is. Gijs zorgt voor echt contact tussen jou en je publiek. Dat doet hij als dagvoorzitter, als presentatiecoach en als speechschrijver.

Comments are closed.