Standhouders Haarlem 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
Rabobank

Rabobank Haarlem (Hoofdpartner)
Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met een goede voorbereiding is jouw start succesvoller.
Lees meer >
Rabobank

Interpolis (Hoofdpartner)
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Lees meer >
Qredits
Qredits
We zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners. Qredits is een stichting met een ANBI-status. We hebben namelijk geen winstoogmerk. En in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer.
Lees meer >
Qredits
Netwerk BTB
De kracht van Netwerk BTB
Netwerk BTB is al 17 jaar één van de grootste netwerkplatforms
voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Groot-Amsterdam. Business to Business loopt als rode draad door al onze activiteiten.

Lees meer >
venray

SnelStart
Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.
Lees meer >

Het overzicht met standhouders wordt in de komende weken verder uitgebreid. Het is ook mogelijk zelf aan te sluiten. Neem hiervoor contact met ons op. 

Rabobank
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.
terug naar boven >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Voor meer informatie klik hier en kom naar onze stand en laat u verder informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs.
terug naar boven >
Qredits
Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot 250.000 euro. Daarnaast bieden we professionele coaching en e-learnings aan, omdat we geloven dat dit het succes van jou als ondernemer vergroot. Iedereen kan bij Qredits terecht. De starter met sterke plannen en de gevestigde ondernemer die verder wil groeien. Wij kunnen ook uitkomst bieden als je te weinig onderpand hebt, geen eigen inbreng, een BKR-melding of als je behoefte hebt aan werkkapitaal.
terug naar boven >
Netwerk BTB
Netwerk BTB is al 17 jaar één van de grootste netwerkplatforms voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Groot-Amsterdam. Business to Business loopt als rode draad door al onze activiteiten.

Wat ons zo aantrekkelijk maakt?

Dat wij op een laagdrempelige manier bedrijven succesvol met elkaar in contact weten te brengen.
Dat doen we door middel van onder andere meer dan 30 bijeenkomsten per jaar: van netwerkcafés en netwerklunches tot golfevenementen en tal van andere activiteiten. En altijd in een aangename omgeving die uitnodigt om succesvol contact te leggen met andere ondernemers uit de regio.terug naar boven >
SnelStart
Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.

Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.
terug naar boven >

Comments are closed.