Standhouders Roosendaal | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes

Standhouders tot nu toe (deze wordt continue aangevuld met nieuwe interessante partijen)

Rabobank

Rabobank
Loopt u rond met plannen om een eigen bedrijf te starten?
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Interpolis
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Lees meer >
Rabobank

BNR Accountants
BNR is een accountantskantoor gevestigd te Roosendaal en is gespecialiseerd op de particuliere markt en de markt voor het MKB.
Lees meer >
Rabobank

Microsoft
Microsoft is 's werelds grootste softwarebedrijf. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten.
Lees meer >
Rabobank

Ondernemersklankbord
Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie met adviseurs die starters en ondernemers begeleiden.
Lees meer >
Rabobank

StartersCentra West-Brabant
Denk je er over om je eigen bedrijf op te zetten? Zit je nog in de opstartperiode (maximaal 5 jaar)? Of ben je juist bezig met een doorstart? Dan zijn de StartersCentra West-Brabant er voor jou!

StarterCentra West-Brabant reikt ook de Roosendaalse Startersprijs uit tijdens deze startersdag!

Lees meer >
Rabobank

West Brabant Business Plaza
WestBrabant Business Plaza biedt een ondernemersplatform voor ondernemers uit de regio om zich te profileren
Lees meer >
Rabobank

Frame21
Ervaar het nieuwe ondernemen bij business en meeting center Frame21 in Roosendaal! Wij bieden plaats aan 200 werkplekken. Het is dé plek waar Fun, Flexibel en Fair Business centraal staan.
Lees meer >
venray

SnelStart
Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

MKB Doorgaan
MKBDoorgaan.nl is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt.
Lees meer >

Seydlitz Notarissen
Seydlitz Notarissen voor jouw persoonlijk juridisch advies in duidelijke taal.
Lees meer >
Rabobank

Minipak Administratiesoftware
Minipak Boekhouding en Minipak Faktuur zorgen op unieke wijze, dat je als ondernemer snel en eenvoudig je administratie kunt verwerken.
Lees meer >
Rabobank

OK Service
Al uw financiële zaken onder één dak.
Lees meer >
Rabobank

Home of Image
Laat ons jou helpen om als expert Beter in Beeld te komen met wat jij het allerliefste doet.
Lees meer >

Christian Keijsers Fotografie
Laat een gratis professionele foto maken door Christian.
Lees meer >

Qredits

Cloud for You
Zorgeloos werken in de cloud.
Lees meer >
Rabobank

West-Brabant Business
WBB is het toonaangevende management-tijdschrift voor West-Brabant. De lezers zijn bestuurders, ondernemers, directeuren en managers in het bedrijfsleven en bij (overheids-) instellingen.
Lees meer >
Rabobank
Startersdagen.com
Biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
Lees meer >

Meer informatie standhouders


Rabobank
Loopt u rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Bent u bezig met het maken van een ondernemingsplan en loopt u vast? Of bent u recent ondernemer geworden en wilt u weten hoe u uw bedrijf verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar de Startersdag op 21 juni op het Kellebeek College in Roosendaal.

Sparringpartner
Op de informatiemarkt kunt u bij verschillende organisaties terecht met uw vragen of voor advies. Naast gemeente Roosendaal en Starterscentrum, is ook Rabobank Zuidwest-Brabant aanwezig. Wij vinden het belangrijk om starters een zetje in de juiste richting te geven. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, maar soms is het fijn om ideeën rechtstreeks met een adviseur te bespreken. Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring op verschillende vlakken. Wij staan voor u klaar om met u te sparren over uw plannen.

Voordeel voor u
Tijdens de Startersdag organiseren de Rabobank en andere organisaties interactieve kennissessies over uiteenlopende onderwerpen waarmee u als starter te maken krijgt. Kennis delen en ervaringen uitwisselen met professionals en andere starters staat daarbij centraal. ‘Alles is nieuw als starter’. ‘Zoek daarom de juiste mensen om u heen die u kunnen adviseren over onderwerpen waarvan u minder kennis heeft. En uiteraard denken wij graag met u mee! Tijdens de Startersdag of op een van onze bankkantoren.’ Het Starterscentrum West Brabant reikt tijdens de Startersdag ook de prijs uit voor de starter van het jaar uit Roosendaal. Kom en luister naar het verhaal van de winnaar en wie weet kunt u zijn of haar tips goed gebruiken voor uw eigen onderneming! Komt u ook? Heeft u 21 juni al in uw agenda gezet?
terug naar boven >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Voor meer informatie klik hier en kom naar onze stand en laat u verder informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs.
terug naar boven >
Microsoft
Binnen Microsoft vinden we klantgerichtheid heel belangrijk. Samen met onze partners willen we het verschil maken en onze klanten inspireren met relevante producten en diensten. We staan hierbij open voor iedereen die kwaliteiten en vaardigheden heeft die aansluiten bij onze ambities.
terug naar boven >

Seydlitz notarissen
Wij geven advies op maat over de beste rechtsvorm in jouw situatie bij het starten van een onderneming of het participeren in een bedrijf. Ook kun je bij ons terecht voor advies en het vastleggen van afspraken op het gebied van familierecht en onroerend goed. En tevens met vragen over merkrecht en intellectuele eigendom. Elke situatie is uniek. Daarom is onze dienstverlening persoonlijk en erop gericht het voor joú goed te regelen. Het eerste gesprek is bij ons overigens altijd kosteloos! Kijk voor meer informatie op onze website: https://seydlitz.nl/<
terug naar boven >

 

Ondernemersklankbord: Ervaren ondernemers helpen starters vooruit!
Het Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie met adviseurs die starters en ondernemers begeleiden. De adviseurs in de regio West Brabant zijn voormalige ondernemers en mensen die in het management van grote bedrijven hebben gewerkt. De adviseurs zijn gekwalificeerde vrijwilligers die hun kennis en ervaring inzetten om ook starters te helpen. Zij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld financiën, marketing, bedrijfsvoering, HRM, juridische zaken. Alle adviseurs uit het hele land kunnen elkaar bovendien raadplegen.

Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.? Dan is het goed dat er ervaren oud-ondernemers zijn die je met genoegen belangeloos bijstaan in deze en latere fasen van je ondernemerschap.

Het Ondernemersklankbord is er om je ondernemersplan, je kredietaanvraag, je marketingideeën, je vragen over de bedrijfsvoering, financiële situatie, partners, e.d. mee door te spreken. Zij helpen je je gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord voor je. Zij bieden je in elke fase van je bedrijf voor een geringe donatie een half jaar lang belangeloos hun diensten aan.
terug naar boven >
BNR Accountants
BNR is een accountantskantoor gevestigd te Roosendaal en is gespecialiseerd op de particuliere markt en de markt voor het MKB. De dienstverlening is zeer divers vanwege het maatwerk dat geleverd wordt. BNR kenmerkt zich als een moderne organisatie die de klant ontzorgt, kwaliteit biedt en betaalbare afspraken maakt. Laat u verrassen en ervaar BNR als totaaladviseur.
terug naar boven >

StartersCentra West-Brabant
Denk je er over om je eigen bedrijf op te zetten? Zit je nog in de opstartperiode (maximaal 5 jaar)? Of ben je juist bezig met een doorstart? Dan zijn de StartersCentra West-Brabant er voor jou! We ondersteunen en begeleiden starters in de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen en omgeving met als doel om meer mensen een eigen onderneming te laten starten en deze onderneming tot een succes te maken.

Roosendaalse Startersprijs
Op woensdag 21 juni wordt de eerste Roosendaalse Startersprijs uitgereikt. Dit is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant, de Gemeente Roosendaal, Rabobank Zuidwest-Brabant en Startersdagen.com. Met deze prijs willen zij starters in de schijnwerpers zetten en daarnaast is het een extra push voor het ondernemerschap in de Gemeente Roosendaal. Kijk voor meer informatie op www.starterscentrawestbrabant.nl.
terug naar boven >

West-Brabant Business
West-Brabant Business boeit, bindt en verbindt ondernemers. We staan midden in de Brabantse samenleving en komen tot in de haarvaten van regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om starters, ervaren ondernemers en iedereen die hen van dienst is met elkaar te verbinden. We beschikken hiervoor over een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een eigen business magazine, een ondernemersnetwerk en startersdagen. Daarnaast zijn we voorloper in het gebruik van online toepassingen en social media.

terug naar boven >

West Brabant Business Plaza
We willen de regionale economie versterken door ondernemers in de regio met elkaar te verbinden waardoor het met elkaar zaken doen eenvoudiger wordt. WestBrabant Business Plaza biedt daarvoor een ondernemersplatform voor ondernemers uit de regio om zich te profileren. Op WestBrabant Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in WestBrabant vindbaar. Op WestBrabant Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit WestBrabant. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.
terug naar boven >

Startersdagen.com
Ga jij voor optimaal resultaat? Concrete acties, tijdswinst én financieel voordeel?
Startersdagen.com biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
terug naar boven >
MKB Doorgaan
MKBDoorgaan.nl is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt. Dat doen we aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. MKBDoorgaan.nl legt als ‘linking pin’ snel de verbinding tussen uw vraag en praktische ondersteuning.
terug naar boven >
SnelStart
Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.

Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.
terug naar boven >
Home of Image
Jij bent zelf je eigen visitekaartje en de wandelende reclame voor jouw bedrijf.
De kracht van imago trek je ’s morgens aan en laat je de hele dag zien.
Als je uitstraalt wie je bent, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn voor jezelf en je bedrijf, trek je de juiste klanten als een magneet naar je toe. Zonder woorden.
Zo kom je geloofwaardig over en straal je vertrouwen uit.
Dit zijn de belangrijkste voorwaarden waarop mensen graag zaken met je doen.

Maar….. hoe doe je dat nou?
Wil jij ook snel de juiste klanten aantrekken? We zien je graag bij de startersdag bij onze stand.
terug naar boven >
OK Service
OK Service biedt ondernemers als sinds 1994 niet alleen de mogelijkheid om alle administratieve en
financieel administratieve zaken op één adres onder te brengen maar ook de Personeel- en Salaris
Administratie. U kunt bij ons terecht voor:

• Financiële Administratie
• Jaarrekening
• Personeel- & Salaris Administratie
• Alle Belasting Aangiften
• Coaching voor u of uw personeel
• Interim Opdrachten
• Personele ondersteuning
• Administratieve ondersteuning

OK Service hanteert speciale starterstarieven met gunstige voorwaarden.Informeert u eens wat die voor u en uw bedrijf kunnen betekenen of maak vrijblijvend een afspraak voor
een oriënterend gesprek.

Speciaal voor de bezoekers/deelnemers aan de Startersdagen geldt een extra korting van 10%!
terug naar boven >

Frame21
Ervaar het nieuwe ondernemen bij business en meeting center Frame21 in Roosendaal! Wij bieden plaats aan 200 werkplekken. Het is dé plek waar Fun, Flexibel en Fair Business centraal staan. Een bruisende community met oneindig veel mogelijkheden. Een plek waar al je zintuigen worden geprikkeld. Kantoorruimtes, vergaderzalen, flexplekken, virtual offices of een eventlocatie zijn bij Frame21 meer dan alleen ruimtes. Beleving, grensverleggend, slim ondernemen en creatief. Dat alles gecombineerd met een vintage touch en een bourgondische twist. Dat is ondernemen op zijn best. Kom gerust langs en beleef zelf de Frame21 experience!
terug naar boven >

Minipak Administratiesoftware
Minipak Administratiesoftware zorgt met Minipak Boekhouding en Minipak Faktuur op unieke wijze, dat je als startende ondernemer snel en eenvoudig je gegevens kunt verwerken zodat er meer tijd overblijft om te ondernemen.
De programma’s zijn volledig en beschikken over veel extra functies die je als ondernemer veel gemak op kunnen leveren.
Wij leveren programma’s voor een aangename prijs en beschikken over een service-gerichte helpdesk die altijd met je mee kan denken en kijken.
Onze programma’s zijn flexibel, goede tips van klanten proberen we te integreren in onze updates.
Heb je interesse in Minipak Boekhouding of Minipak Faktuur, kom dan onze programma's live bekijken en uitproberen.
terug naar boven >

Christian Keijsers Fotografie
Christian Keijsers Fotografie verzorgt sinds 2013 portret, reportagefotografie en videografie voor bedrijven.

U bent bij Christian aan het juiste adres voor corporate fotografie voor websites, brochures en sociale media. Opdrachtgevers zijn het MKB, zzp’ers, banken en diverse reclame- en communicatiebureaus

Een goede portretfotografie voor op je website of social media is erg belangrijk. Het draagt bij aan een beter imago. Voor jou als zzp’er maar ook voor het MKB en andere dienstverleners. Christian maakt portretfoto’s op locatie maar ook in een studio bij jou op locatie.

Laat een gratis professionele foto maken door Christian tijdens startersdag Roosendaal.

terug naar boven >

Cloud for You
Ondernemers volledig ontzorgen op het gebied van ICT door het inzetten van cloud oplossingen, daar geloven wij in.

Partner van Microsoft.
terug naar boven >

Comments are closed.