Standhouders Voorne Putten | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes

Standhouders tot nu toe (deze wordt continue aangevuld met nieuwe interessante partijen)

Rabobank

Rabobank Voorne-Putten Rozenburg (hoofdpartner)
Leuk! Een eigen bedrijf. Je bruist waarschijnlijk van energie en ideeën.
Maar wat is belangrijk, hoe houdt je focus en realiseer je al je plannen? Daar helpen wij je graag bij. Kom daarom naar de Startersdag.

Lees meer >
gem

Gemeente Westvoorne (hoofdpartner)
Wilt u een bedrijf starten? Kom eerst bij ons langs!
Lees meer >
Rabobank

Gemeente Nissewaard (hoofdpartner)
Heeft u interesse in ondernemen in Nissewaard?
Lees meer >
gem

Gemeente Hellevoetsluis (hoofdpartner)
Hellevoetsluis heeft een zeer goed ondernemersklimaat.
Lees meer >
gem

Gemeente Brielle (hoofdpartner)
De gemeente Brielle ondersteunt ondernemers.
Lees meer >
Rabobank

Interpolis (hoofdpartner)
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Lees meer >
Ondernemersklankbord

UWV Rotterdam
Heeft u een WW-uitkering van UWV en wilt u een bedrijf starten of als zzp’er beginnen?
Lees meer >
gem

Geuzenstaete Business Center
Meer dan alleen kantoorruimte!
Lees meer >

Q Makelaars
Een jong, gemotiveerd en dynamisch team van vastgoedspecialisten.
Lees meer >
Rabobank

Ondernemersklankbord Rotterdam
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.?
Lees meer >
Rabobank

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen.
Lees meer >
Rabobank

Verzijl notarissen
Verzijl notarissen adviseert al 35 jaar cliënten over notariële vraagstukken.
Lees meer >
Rabobank

Yur Advocaten en Consultants
Wij helpen (startende) ondernemers in de wirwar van wet- en regelgeving en lopen helemaal warm voor alle zaken waar jij als ondernemer mee te maken kunt krijgen.
Lees meer >
Rabobank

Dikio B.V.
Bespaar inkomstenbelasting met handige tips. En ontdek de tool die zeer snel je netto-inkomen berekent.
Lees meer >
Rabobank

Some Time
Some Time in Oostvoorne is hét adviesbureau voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van online en offline communicatie.
Lees meer >
Rabobank

Credion
Resultaat telt. Tijd telt. Geld telt ook. Als ondernemer weet u dat. U ziet kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf en wil niets liever dan deze realiseren.
Lees meer >
Rabobank

Ampersand Studio
Laat een gratis professionele profielfoto maken door fotograaf Patricia Versluis-van Berkel!
Lees meer >
Rabobank

Kleurkracht
Kleur en stijladvies.
Lees meer >
Rabobank

Freudenberg
Freudenberg is een professioneel adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling van organisaties en het talent van mensen.
Lees meer >
Rabobank

Marquis Media
Marquis Media is een vooruitstrevend familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring als grafisch totaalleverancier en hebben een breed pakket aan diensten.
Lees meer >
Rabobank

Allease
Alllease is de oplossing voor verantwoord autorijden.
Lees meer >
Rabobank

Business Plaza Nederland
Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle lokale Business Plaza’s in Nederland.
Lees meer >
Rabobank

Voldaan Factoring
Uw factuur binnen 24 uur betaald?
Lees meer >
Rabobank

Partners in Finance Accountants & Adviseurs
Partners in Finance Accountants & Adviseurs biedt u goede en snelle service, denken met u mee, zijn betrokken en geven u gevraagde en ongevraagde adviezen. Vertrouwen, daar draait het om.
Lees meer >
Rabobank

Bedrijfopvoorne.nl
Een netwerkorganisatie speciaal voor ZZP’ers; dat is waar Bedrijfopvoorne.nl voor staat.
Lees meer >
Rabobank

Dermé
Pep je uitstraling op en laat je professioneel opmaken!
Lees meer >
Rabobank


Gastvrouw van de avond - Wendy de Jongh
Als concepten- en evenementenmaker zet ik mensen en organisaties graag in beweging.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Qredits
We zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners. Qredits is een stichting met een ANBI-status. We hebben namelijk geen winstoogmerk. En in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

De Hypotheker Spijkenisse & Hellevoetsluis
De Hypotheker is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Ziektevangnet.nl
Is hét solide vangnet voor en door ondernemers binnen je eigen regio waar je woont of werkt
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Brielse Belangen Vereniging
Wil jij een winkel of horeca-onderneming beginnen?
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Avontade
Uitgeverij, Training & Consultancy op het gebied
van logistiek en internationale handel

Lees meer >

Meer informatie standhouders


Rabobank Voorne-Putten Rozenburg
Loop je rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Ben je bezig met het maken van een ondernemingsplan en loop je vast? Of ben je recent ondernemer geworden en wil je weten hoe je je bedrijf verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar deze Startersdag.

Sparringpartner
Op de informatiemarkt kun je bij verschillende organisaties terecht met je vragen of voor advies. Wij vinden het belangrijk om starters een zetje in de juiste richting te geven. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, maar soms is het fijn om ideeën rechtstreeks met een adviseur te bespreken. Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring op verschillende vlakken. Wij staan voor je klaar om samen te sparren over jouw plannen.

Voordeel voor jou
Tijdens de Startersdag organiseren de Rabobank en andere organisaties interactieve kennissessies over uiteenlopende onderwerpen waarmee je als starter te maken krijgt. Kennis delen en ervaringen uitwisselen met professionals en andere starters staat daarbij centraal. ‘Alles is nieuw als starter’. Zoek daarom de juiste mensen om je heen die je kunnen adviseren over onderwerpen waarvan je minder kennis hebt. En uiteraard denken wij graag met je mee!
terug naar boven >
Gemeente Hellevoetsluis
Hellevoetsluis heeft een goed ondernemersklimaat. Misschien overweegt u om zelf een eigen bedrijf te starten. Ondernemerschap vormt een geweldige uitdaging, dat zeker. Maar wie helpt u door het doolhof van vragen, regels, eisen, wetten, het opstellen van een ondernemingsplan etc. Allemaal zaken waar u als beginnend ondernemer mee te maken krijgt. Als gemeente informeren wij u graag over lokale zaken als bijvoorbeeld bestemmingsplanvoorschriften, reclamevoorschriften of vergunningen. Uw eerste aanspreekpunt bij de gemeente is de Accountmanager Bedrijven. Deze zal aanwezig zijn tijdens de startersdag.
terug naar boven >
Gemeente Westvoorne
Wilt u een bedrijf starten? Als ondernemer heeft u te maken met uiteenlopende afdelingen en procedures binnen de gemeente zoals het verlenen van de benodigde vergunningen.
Voor uw vragen en opmerkingen over ondernemen in Westvoorne kunt u terecht bij de aanwezige bedrijfscontactfunctionaris tijdens de startersdag.
Deze zal de vragen voor u beantwoorden of verwijst indien nodig naar de juiste collega of externe instantie.
terug naar boven >
Gemeente Nissewaard
Voor het bedrijfsleven ligt de gemeente Nissewaard gunstig ten opzichte van het Rotterdamse Havengebied en de A15. Nissewaard heeft 9 bedrijventerreinen met tal van uiteenlopende bedrijven, al dan niet georiënteerd op het Haven Industrieel Complex. Dankzij parkmanagement en het revitaliseren van het openbaar gebied zijn deze terreinen toekomstbestendig.

Langs de Groene Kruisweg en nabij Metrostation Spijkenisse Centrum zijn 2 kantoorlocaties gevestigd. Ook het winkelcentrum van Spijkenisse is de laatste jaren flink uitgebreid en gemoderniseerd. Er zijn 5 parkeergarages in het centrum. De succesvolle Woonboulevard Spijkenisse bij de oprit naar de Hartelbrug is makkelijk bereikbaar voor iedereen van binnen en buiten Nissewaard. In Nissewaard zijn circa 2.650 bedrijven met circa 22.650 werknemers gevestigd.
terug naar boven >
Gemeente Brielle
Per jaar starten ongeveer 35.000 mensen hun eigen bedrijf. Na vijf jaar blijkt dat er daar nog maar 10.000 bedrijven van over zijn. Dit betekent dat veel energie, tijd en geld verloren is gegaan, nog afgezien van al het persoonlijk leed. Voor veel van deze uitvallers was dit allemaal niet nodig geweest, als ze maar op tijd gewaarschuwd waren voor de valkuilen en struikelblokken van het ondernemerschap. De gemeente Brielle ondersteunt ondernemers en geeft informatie over bijvoorbeeld bestemmingsplanvoorschriften en het verlenen van vergunningen.
terug naar boven >
Geuzenstaete Business Center
Geuzenstaete ontzorgt ondernemers met multifunctionele kantoorruimtes. Complete voorzieningen, waaronder receptie, secretariële diensten, parkeergarage, vergaderzalen, spreekkamers, dagkantoor, eigen telefoon en netwerk, kopieer-, scan- & telefoonbeantwoordservice voor optimale bereikbaarheid.
terug naar boven >
Q Makelaars
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting, onderdeel van de Q Groep, wordt gevormd door een jong, gemotiveerd, professioneel en dynamisch team van vastgoedspecialisten. Al onze betrokken adviseurs beschikken over een breed netwerk en zijn lokaal geworteld. We geloven in persoonlijke betrokkenheid en zijn innovatief en vernieuwend. De wereld verandert en wij veranderen mee!
terug naar boven >
Ondernemersklankbord Rotterdam
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.?
Dan is het goed te merken dat er ervaren oud-ondernemers zijn die je met genoegen belangeloos bijstaan in deze en latere fasen van je ondernemerschap. Het Ondernemersklankbord is er om je ondernemersplan, je kredietaanvraag, je marketingideeën, je vragen over de bedrijfsvoering, financiële situatie, partners, e.d. mee door te spreken.
Zij helpen je je gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord voor je. Zij bieden je in elke fase van je bedrijf voor een geringe donatie een half jaar lang belangeloos hun diensten aan.
Het OKB heeft ervaren adviseurs die bekend zijn met alle facetten van het ondernemerschap.
terug naar boven >
Dikio B.V.
Dikio B.V. heeft een handige online tool ontwikkeld, die ondernemers helpt met het berekenen van hun inkomstenbelasting. Daarnaast geeft de tool praktische adviezen om belasting te besparen. Dikio B.V. is opgericht door ervaren adviseurs, die bovenop de ontwikkelingen op het gebied van fiscale ontwikkelingen zitten. De tool Dikio kost slechts 5 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Voorkom ook verrassingen en weet exact hoeveel je overhoudt.
terug naar boven >
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Intellectueel Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?
Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden aan onze stand. Logisch, omdat je als startende ondernemer niet gelijk bezig bent met intellectueel eigendom en de bescherming hiervan.

Maar kom toch even praten op onze stand. Omdat wij de ervaring hebben dat starters onze voorlichting waarderen. Omdat het je in korte tijd duidelijk kan worden wat er kan gebeuren rond de naam van je bedrijf. Hoe het zit met ideebescherming. En waarom een goede naam zo belangrijk is. En misschien wil je op onze stand nakijken of je naam al bestaat als merk. Als je bewust omgaat met je intellectueel eigendom helpt dit jouw bedrijf vooruit.

Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, het bureau van de overheid waar je een merk of model kunt registreren. Of een datumstempel op je idee kunt laten zetten.
terug naar boven >
Verzijl Notarissen
Oude notarissen waren deftig en duur. En niet te begrijpen. Vroeger was dat misschien leuk, nu denken wij daar toch anders over. Doe maar gewoon, dat is lastig zat. Als het nodig is, leggen we het gewoon nog een keer uit. In een taal die we samen spreken. Van dialect tot Duits. Niets moeilijks aan.

Verzijl notarissen adviseert al 35 jaar cliënten over notariële vraagstukken. In particulier en zakelijk verband: van (ver)kopen van woningen, aandelenoverdrachten, samenlevingscontracten tot testamenten. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om je vraag te bespreken. Wij geven advies op maat en helpen bij belangrijke keuzes. Natuurlijk: we wijzen je ook op zaken die wellicht beter geregeld kunnen worden.
terug naar boven >
Yur Advocaten en Consultants
Wij helpen (startende) ondernemers in de wirwar van wet- en regelgeving en lopen helemaal warm voor alle zaken waar jij als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Net als jij, zijn wij professionals die begrijpen wat er aan de hand is, die aan een half woord genoeg hebben en die zorgen voor juridische dienstverlening op topniveau, in normale mensentaal. Daar zijn wij goed in. Daarvoor kom je bij Yur.

Op 21 juni 2018 maak je kennis met Yur op de startersdag in Brielle, hét event voor start-ups, scale-ups en ZZP-ers. Een mooie kans om nieuwe (of bestaande) relaties te ontmoeten.
Wij zien je graag op 21 juni a.s.
terug naar boven >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Voor meer informatie klik hier en kom naar onze stand en laat u verder informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs.
terug naar boven >
Some Time
Some Time in Oostvoorne is hét adviesbureau voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van online en offline communicatie. In 2011 zijn we opgericht en momenteel werken we met twee medewerkers en vanuit ons kantoor aan de Langeweg op het bedrijventerrein van De Pinnepot. Daarnaast werken we nog met een aantal ZZP-ers en andere partners om een zo breed mogelijk pakket aan te bieden en je hebt hierdoor ook maar één aanspreekpunt als het om de commumunicatie gaat. Onze relaties ontzorgen en betrokken zijn, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen presenteren bij hún relaties is waar we voor staan. Niet voor niets zijn onze kernwaarden Service, Innovatie en Betrouwbaar.

Waar we jou mee kunnen helpen:
Zichtbaarheid op het internet
Design voor al je uitingen
Bestellen van al je reclamemateriaal
Schrijven of redigeren van je teksten
Faciliteren van allerlei soorten van reclame maken zoals ook in bushokjes, billboards, magazines en kranten.
We hebben diverse mogelijkheden voor startende relaties en bestaande relaties . Passend totdat het moment aankomt dat je weer een stapje verder moet in bijvoorbeeld je website.
Neem een kijkje op onze website: www.some-time.nl.
terug naar boven >
Credion
Resultaat telt. Tijd telt. Geld telt ook. Als ondernemer weet u dat. U ziet kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf en wil niets liever dan deze realiseren. Dat is waar u elke dag hard voor werkt, samen met uw medewerkers. Laat ons ook voor u werken. Deel uw ambitie, uw dromen. Of vertel ons waar het op dit moment wringt. Wij zetten alles op alles om een passende en betrouwbare financiering voor u te realiseren.
terug naar boven >
Marquis Media
Marquis Media is een vooruitstrevend familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring als grafisch totaalleverancier en hebben een breed pakket aan diensten. Wij verzorgen uw opdracht snel en efficiënt tot een mooi eindresultaat. Wij zijn al jaren een betrouwbare leverancier van al uw drukwerk, print, Grafische vormgeving en
binnen en buiten reclame. Daarnaast bieden we ook een zeer compleet pakket voor Kleding, Auto en Pand belettering,
Websites, Vlaggen en Relatiegeschenken, etc. en zit je bij ons goed.

Dit kan natuurlijk alleen door uw vertrouwen als klant en door ons enthousiaste team, die elke dag keihard en met enorm veel plezier werken om een geweldig product te leveren. We streven naar topkwaliteit! Minder mag je van ons niet verwachten. Ondanks onze lage prijzen, durven we te beweren dat we de beste kwaliteit leveren. Snelle levertijden en uitstekende kwaliteit tegen kleine prijzen maken ons je ideale partner voor al uw grafische producten.
terug naar boven >

Ampersand Studio
“Ampersand Studio; voor fotografische beelden en presentaties met toevoeging van grafische vormgeving. Denk hierbij aan; bedrijfsfotografie, huisstijl, media content en webdesign. Branding in de breedste zin van het woord!”

Door het combineren van Fotografie & Grafische Vormgeving verzorg ik sprekende presentaties waarbij beeldmateriaal zo optimaal mogelijk benut wordt om uw boodschap te vertalen. Daar zet ik kracht bij door het maken van een goede planning en het hanteren van korte lijnen. Mijn krachtigste instrumenten zijn zorg en aandacht geven. Hierbij handel ik sterk vanuit mijn gevoelsbeleving. Ik streef naar duurzame producten en diensten. Neem gerust een kijkje op mijn portfolio website en krijg een indruk van wat ik graag verbeeld; www.ampersandstudio.nl.

Graag tot ziens!
Patricia Versluis-van Berkel
terug naar boven >

Kleurkracht
Jij weet dat je beschikt over deze kwaliteiten en vraagt je vaak af waarom het je niet lukt om er echt gebruik van te maken.
Je merkt dat je de neiging hebt om te verbergen dat je dit in huis hebt. Dus valt het niemand op, en dat is jammer.
Maar stel je voor dàt het mogelijk is om vanuit jouw slimme speelse, sensitieve en creatieve kracht meer te verdienen.
Jouw zichtbaarheid en geloofwaardigheid zorgen ervoor dat klanten voor jou kiezen en graag met je willen werken.
Dat jouw verhaal echt en authentiek is dat niemand meer twijfelt aan jouw capaciteiten.
En stel dat anderen nieuwsgierig worden naar wat jij te bieden hebt? Stel je eens voor dat je direct opgemerkt word omdat je zichtbaar bent. Je komt dan in de positie dat je die prijzen kan vragen die je echt waard bent. Alles wat je zegt, krijgt de waarde van wat je draagt.
terug naar boven >

Freudenberg
Freudenberg is een professioneel adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling van organisaties en het talent van mensen. Ieder mens heeft recht op plezier in zijn werk en is uniek; dus onze trajecten worden volledig toegesneden op de persoon met uiteindelijk maar één doel: ontwikkelen tot zelfstandige mensen die bewuste keuzes maken en goed in hun vel zitten. Tot medewerkers die zich thuis voelen in de organisatie, prettig samenwerken met collega’s en met plezier bijdragen aan resultaat en continuïteit.

De dienstverlening van Freudenberg bestaat uit assessments, (team)trainingen, coaching, consultancy en het geven van lezingen en workshops. Neem een kijkje op onze website voor onze eigen ontworpen trainingen, die elk een unieke bijdrage leveren aan de gewenste ontwikkeling van de persoon op dat moment www.freudenberg.nl.
terug naar boven >

Alllease
Tegenwoordig zijn er meer toepassingen voor het flexibel, efficient en duurzaam samenstellen van Uw wagenpark. Met een overzichtelijk plan van A naar B kan Alllease hiervoor zorgen. En alle wensen van Uw bedrijf in kaart brengen En verwerken in een nieuw autoplan voor de toekomst. Zowel duurzaam als economisch verantwoord.
terug naar boven >

Business Plaza Nederland
Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle lokale Business Plaza’s in Nederland. Momenteel zijn dat er 39. In 2018 is er een groei naar minimaal 50 lokale Business Plaza’s en naar verwachting groeit Business Plaza Nederland in 2019 naar 65 lokale Business Plaza’s in Nederland.

In 2020 verwacht Business Plaza Nederland 75 tot 85 lokale Business Plaza’s door geheel Nederland te faciliteren.

Elke Plaza biedt alle lokale ondernemers uit die woonplaats lokaal nieuws, vraag en aan bod, aanbiedingen en alle evenementen.

De missie van Business Plaza Nederland is dan ook “Zaken doen met uw Buurman”. Zorgen dat opdrachten binnen de lokale economie blijven door zaken te doen met uw buurman.
terug naar boven >

Voldaan Factoring
Bij voldaan bepaalt de klant zelf welke factuur er verkocht wordt. Levert de klant op een werkdag voor 14.00 uur facturen aan? Dan kopen en betalen wij die nog dezelfde dag! voldaan vraagt alleen een vergoeding over de gekochte factuur. Maakt de ondernemer geen gebruik van onze dienstverlening? Dan betaalt hij ook niks. De kosten zijn voor iedere onderneming gelijk en staan op onze website. Wel zo transparant!
terug naar boven >

Partners in Finance Accountants & Adviseurs
Wij zijn een groeiend accountantskantoor die uitdaging zoekt en continu werkt aan het verbeteren van de organisatie. Wij willen de beste professionele partner voor de MKB-ondernemer van de regio zijn. Geen loze woorden, maar termen waaraan we op alle mogelijke manieren inhoud geven. We werken met vaste aanspreekpunten. Zo weet u als klant altijd bij wie u met een vraag of probleem terecht kunt. Wij bieden u goede en snelle service, denken met u mee, zijn betrokken en geven u gevraagde en ongevraagde adviezen. Vertrouwen, daar draait het om.
terug naar boven >

Bedrijfopvoorne.nl
Een netwerkorganisatie speciaal voor ZZP’ers; dat is waar Bedrijfopvoorne.nl voor staat. Met elkaar kennis maken, ieders expertise ontdekken en door samenwerking als belangrijk ingrediënt te zien in het ondernemen, bereiken we samen meer. Een nieuwe vorm van netwerken voor en door ZZP’ers. De krachten bundelen door lid te worden van Bedrijfopvoorne.nl is winst voor ons allemaal.

Bedrijfopvoorne.nl organiseert regelmatig inspirerende netwerkbijeenkomsten waar de verbinding met elkaar belangrijk is. We noemen deze netwerkbijeenkomst BiZZ-Plein. Zoals een dorpsplein veel reuring en activiteiten brengt, willen wij dit met ons BiZZ-Plein doen.
terug naar boven >

Dermé
Laat je tijdens de startersdag professioneel opmaken door een visagist.

Over opleidingsinstituut Dermé:
Waarom de opleiding bij Opleidingsinstituut Dermé volgen?
Kleine groepen, veel persoonlijke begeleiding, voor jongeren en volwassenen, erkend branche diploma, vakbekwame en enthousiaste docenten, hoog slagingspercentage, voldoende theorie en praktijklessen, mooie locatie en prettige sfeer.

Een nieuw beroep in 9 maanden!
Of je nu net klaar bent met school of je wilt naast je baan of gezin een mooi en interessant beroep leren, dan kan dat vanaf september bij Opleidingsinstituut Dermé in Brielle.
Het opbouwen van een leuke klantenkring geeft veel voldoening.

De Opleiding Schoonheidsverzorging duurt 9 maanden, 1 dag in de week op dinsdag. De Opleiding Pedicure duurt 9 maanden, 1 dag in de week op maandag. De Opleiding Visagie en Hairstyling duurt 8 maanden, 1 avond in de week op woensdag.
terug naar boven >

Gastvrouw van de avond - Wendy de Jongh
Als concepten- en evenementenmaker zet ik mensen en organisaties graag in beweging.
Bij HET SUCCES zetten we samen ideeën om in concrete ‘ready to go’ concepten. En een ding weet je zeker, jij gelooft in jouw succes door mensen met elkaar te verbinden...net als wij.

Wij? Ja wij! Want bij HET SUCCES weten we dat je samen verder komt dan alleen.
HET SUCCES is een full service company en expert op het gebied van organisatie. Van conceptontwikkeling tot het inrichten van je interne organisatie tot aan de praktische support tot aan de presentatie van jouw bedrijf door middel van een high-impact evenement. HET SUCCES gaat vooral over jouw SUCCES! #letsmakeconnections #jointhemovement

terug naar boven >

Qredits
Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot 250.000 euro. Daarnaast bieden we professionele coaching en e-learnings aan, omdat we geloven dat dit het succes van jou als ondernemer vergroot. Iedereen kan bij Qredits terecht. De starter met sterke plannen en de gevestigde ondernemer die verder wil groeien. Wij kunnen ook uitkomst bieden als je te weinig onderpand hebt, geen eigen inbreng, een BKR-melding of als je behoefte hebt aan werkkapitaal.
terug naar boven >


UWV
Heeft u een WW-uitkering van UWV en wilt u een bedrijf starten of als zzp’er beginnen? Wilt u dit doen terwijl u (een deel van) uw uitkering behoudt? Dan kan UWV u hierbij helpen. Wij geven informatie over de mogelijkheden en begeleiding.
terug naar boven >
De Hypotheker Spijkenisse & Hellevoetsluis
De Hypotheker is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.
terug naar boven >
De Ziektevangnet.nl
Is hét solide vangnet voor en door ondernemers binnen je eigen regio waar je woont of werkt

Elke vereniging Ziektevangnet.nl bestaat uit een groep ondernemers van minimaal 20 en maximaal 50 leden die uit dezelfde woonplaats / regio komen. Iedere deelnemer stort maandelijks een bedrag op zijn eigen geblokkeerde rekening.

In geval van ziekte / arbeidsongeschiktheid krijgt de zieke deelnemer maandelijks een schenking van de andere deelnemers. De vereniging Ziektevangnet.nl incasseert dan het benodigde bedrag van de spaarpotten van de leden en maakt de schenking over naar de zieke deelnemer.
terug naar boven >
Brielse Belangen Vereniging
Starters kunnen hier terecht met vragen op allerlei verschillende gebieden. Daarnaast ligt een sterke focus op het ondersteunen en adviseren van winkeliers en horeca op het gebied van regelgeving en vergunningen.
terug naar boven >
Avontade
Advieswerkzaamheden:
Exportcompliancy: het structureren van "de papierwinkel" (exportdocumenten) bij een multinational
Strategiebepaling Incoterms bij Import en Export, bij diverse bedrijven
Bepalen van inkoop- en verkoopstrategie bij dropshipments
Advies over de in- of outsourcing van expeditiewerkzaamheden bij een groot bedrijf
Trainingen op gebied van Incoterms en logistiek bij meer dan 100 bedrijven (MKB en multinationals) voor o.a. EVO FENEDEX
Troubleshooting o.g.v. export
Gastcolleges bij diverse Hogescholen
Diverse publicaties uitgegeven in eigen beheer, artikelen geschreven voor vakbladen
terug naar boven >

Comments are closed.