Standhouders Zeist 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
Rabobank

Rabobank Rijn en Heuvelrug (Hoofdpartner)
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools.
Lees meer >
Rabobank

Interpolis (Hoofdpartner)
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek.
Lees meer >
Rabobank

Gemeente Zeist (Hoofdpartner)
De gemeente Zeist stimuleert het ondernemen in Zeist. We zijn er voor alle bedrijven van groot tot klein.
Lees meer >
Rabobank

Startersdagen.com
biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
Lees meer >
Rabobank

Blik op Zaken
Ben jij die kleine ondernemer met grote wensen? Dan is Blik op Zaken er voor jou!
Lees meer >
Rabobank

DenDolderCS
Den Dolder CS is dé plek in Den Dolder voor werken, netwerken en vergaderen.
Lees meer >
Rabobank

In beeld bij Zeist in beeld
laat een gratis professionele profielfoto maken door fotograaf Mel Boas
Lees meer >

Meer informatie standhouders

Rabobank Rijn en Heuvelrug
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Met Rabo StartProof krijg je inzicht in het schrijven van jouw ondernemingsplan. Op www.ikgastarten.nl vind je nog veel meer handige tips om te starten met een voorsprong. En uiteraard kun je jouw zakelijke rekening eenvoudig online openen. Als starter profiteer je een jaar lang van veel voordeel!
terug naar boven >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Kom naar onze stand en laat u hierover informeren.
terug naar boven >

Gemeente Zeist De gemeente Zeist stimuleert het ondernemen in Zeist. Hierdoor houden we Zeist levendig. We zijn er voor alle bedrijven van groot tot klein. Als gemeente bieden we u als ondernemer waar mogelijk de helpende hand. Bijvoorbeeld door mee te denken en door ondernemers of organisaties aan elkaar te verbinden. Dit kan gaan over allerlei onderwerpen: van bereikbaarheid tot duurzaamheid en van vergunningen tot huisvesting. Hiervoor heeft de gemeente het Ondernemersplein opgezet. De medewerkers van het Ondernemersplein stellen de vraag van de ondernemer centraal. We komen graag met u in contact om te weten wat u bezighoudt. Heeft u een vraag, wilt u wat bespreken of gewoon uw bedrijf laten zien, laat het weten via ondernemersplein@zeist.nl. terug naar boven >

Startersdagen.com
Ga jij voor optimaal resultaat? Concrete acties, tijdswinst én financieel voordeel?
Startersdagen.com biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
terug naar boven >
Blik op Zaken
Ontzorgen, dat is wat wij doen!

Ben jij die kleine ondernemer met grote wensen? Dan is Blik op Zaken er voor jou! Blik op Zaken creëert voor jou stap voor stap mooie uitingen voor je bedrijf. Of het nu gaat om een flyer, folder of een uitgebreide website met webshop, alles is mogelijk. Wij hanteren speciale tarieven die geschikt zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Overzichtelijke tarieven zonder onverwachte en bijkomende kosten, dat is ons uitgangspunt. Laat je verrassen door onze unieke ontwerpen, wij denken graag met je mee.

Groot voordeel is dat je bij Blik op Zaken niet zelf aan de slag hoeft met je website. Wij leveren het product kant-en-klaar voor je op. Jij levert teksten en foto’s aan en wij zorgen dat dit op de juiste plek geplaatst wordt. Geen kanjer in het schrijven van teksten? Ook hierin kunnen wij ontzorgen, helder en overzichtelijk.
terug naar boven >
DenDolderCS
Het unieke stationsgebouw in Den Dolder is nu voor jou als starter, zzp'er, ondernemer beschikbaar als flexplek, vergaderplek, netwerkplek.
Word lid van deze inspirerende groep, die allemaal uit de regio Den Dolder komen en die op een professionele locatie hun beroep willen uitoefenen.

Op de Startersdag zullen wij deze gave plek presenteren en een aantal ondernemers een podium geven.
Meer info: www.dendoldercs.nl
terug naar boven >
In beeld bij Zeist in beeld
Met zijn fotoblog ZeistinBeeld.nl brengt Mel Boas op diverse manieren Zeist in beeld. Hierdoor is Boasphoto.nl de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hij beschikt over een eigen studio aan de Johan van Oldenbarneveltlaan.

“Ik vind het persoonlijk leuk om in mijn eigen woon- en leefomgeving aan het werk te zijn, Ik ken heel veel mensen en je weet de plekjes om tot een mooi resultaat te komen.”

Hiermee weet hij een optimaal resultaat voor zijn klanten te bereiken.

Een specialiteit zijn de documentaire portretten. “Deze maak ik in de studio, maar ook op locatie,” vertelt Mel. “Het is erg mooi om de beelden gemaakt in de studio aan te vullen met foto’s in de (sociale)leef- en werkomgeving. Zo maak ik het verhaal compleet.

“EEN PORTRET MET ZEGGINGSKRACHT"
Een portret shoot bij Mel Boas van Boasphoto moet een feestje zijn waarbij we samen naar een resultaat werken waar de opdrachtgever en de geportretteerde blij van worden. Of het nu gaat om een portret voor een linkedin profiel, een portretserie over een ondernemer of een maatschappelijk portret voor een artikel op een website of dagblad.

Tijdens startersdag Zeist kunt u een gratis profielfoto laten maken door Mel Boas.

Voor informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met Mel Boas T:0654912594 of info@boasphoto.nl ; hij staat u graag te woord en kan met u meedenken over alle mogelijkheden.
terug naar boven >

Comments are closed.