Standhouders Zwolle 2018 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes
NHI Opleidingen

Rabobank IJsseldelta (hoofdpartner)
Een bedrijf van jezelf – in wat voor fase ook – er komt veel bij kijken. En zeker bij de start. Rabobank helpt ondernemers groeien.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Interpolis (hoofdpartner)
Loop jij als startende ondernemer risico’s?
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Startersdagen.com
biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

Blijf Vitaal
Kom ervaren wat stoelmassage met je doet!
Lees meer >
Rabobank

Blik op zaken
Ben jij die kleine ondernemer met grote wensen? Dan is Blik op Zaken er voor jou!
Lees meer >
venray

SnelStart
Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.
Lees meer >
Rabobank

7X24.NL BV
Zorgeloos online boekhouden en factureren.
Lees meer >
Ondernemersklankbord

MKB Doorgaan
MKBDoorgaan.nl is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt.
Lees meer >
Rabobank - Klaar voor de start?
Een bedrijf van jezelf – in wat voor fase ook – er komt veel bij kijken. En zeker bij de start. Rabobank helpt ondernemers groeien. Wij helpen je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Onze medewerkers gaan graag met je in gesprek om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom en feedback te geven op jouw plannen. Rabobank organiseert veel lokale events en heeft kennis van de lokale markt en kan je introduceren bij relevante netwerken en partijen. Om de bankzaken van je bedrijf meteen goed te regelen, kun je een zakelijke rekening openen met Startersvoordeel én krijg je kortingen op andere producten en diensten.
terug naar boven >
Interpolis
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Voor meer informatie klik hier en kom naar onze stand en laat u verder informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs.
terug naar boven >
Startersdagen.com
Ga jij voor optimaal resultaat? Concrete acties, tijdswinst én financieel voordeel?
Startersdagen.com biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
terug naar boven >
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Intellectueel Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?
Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden aan onze stand. Logisch, omdat je als startende ondernemer niet gelijk bezig bent met intellectueel eigendom en de bescherming hiervan.

Maar kom toch even praten op onze stand. Omdat wij de ervaring hebben dat starters onze voorlichting waarderen. Omdat het je in korte tijd duidelijk kan worden wat er kan gebeuren rond de naam van je bedrijf. Hoe het zit met ideebescherming. En waarom een goede naam zo belangrijk is. En misschien wil je op onze stand nakijken of je naam al bestaat als merk. Als je bewust omgaat met je intellectueel eigendom helpt dit jouw bedrijf vooruit.

Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, het bureau van de overheid waar je een merk of model kunt registreren. Of een datumstempel op je idee kunt laten zetten.
terug naar boven >


Blijf Vitaal
Kom ervaren wat stoelmassage met je doet!

Stoelmassage verlaagt stress, geeft een flinke dosis nieuwe energie. Hoofdpijn, stress, spierspanningen en RSI worden preventief aangepakt met stoelmassages. De stoelmassage is een korte massage met kleding aan op een speciale stoel. De massage gaat voornamelijk in op nek, schouders en rug. Dé plekken waar mensen vaak last van krijgen door een verkeerde werkhouding of spanningsklachten.
terug naar boven >
Blik op zaken
Ben jij die kleine ondernemer met grote wensen? Dan is Blik op Zaken er voor jou! Blik op Zaken creëert voor jou stap voor stap mooie uitingen voor je bedrijf. Of het nu gaat om een flyer, folder of een uitgebreide website met webshop, alles is mogelijk. Wij hanteren speciale tarieven die geschikt zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Overzichtelijke tarieven zonder onverwachte en bijkomende kosten, dat is ons uitgangspunt. Laat je verrassen door onze unieke ontwerpen, wij denken graag met je mee.
Groot voordeel is dat je bij Blik op Zaken niet zelf aan de slag hoeft met je website. Wij leveren het product kant-en-klaar voor je op. Jij levert teksten en foto’s aan en wij zorgen dat dit op de juiste plek geplaatst wordt. Geen kanjer in het schrijven van teksten? Ook hierin kunnen wij ontzorgen, helder en overzichtelijk.
terug naar boven >
SnelStart
Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.

Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.
terug naar boven >
7X24.NL BV
De wereld van de digitalisering is op de boekhouding van toepassing. Het wordt, met name voor de kleine ondernemer, steeds makkelijker om de boekhouding zelf online te verwerken. De termen UBL en RGS gaan een gigantische besparing opleveren voor de kleine ondernemer. Het online boekhoudprogramma 7x24 is inmiddels UBL ready en RGS ready.

Kijk voor meer informatie op www.7x24.nl.

terug naar boven >
MKB Doorgaan
MKBDoorgaan.nl is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt. Dat doen we aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. MKBDoorgaan.nl legt als ‘linking pin’ snel de verbinding tussen uw vraag en praktische ondersteuning.
terug naar boven >

Comments are closed.