Venlo 2016 | Startersdagen – Startpunt voor zakelijk succes

Startersdag Venlo 17 oktober 2016
Informatiebijeenkomst voor pré-starters, beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven.
Het blijkt dat 80% van recent gestarte ondernemingen na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie. Startersdagen.com biedt hulp door verspreid over de provincie meerdere Startersdagen te organiseren waarbij starters en adviesgevers bij elkaar worden gebracht.


- Loop je met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen?
- Ben je al bezig met het maken van een businessplan, maar loop je nog tegen allerlei vragen aan?
- Heb je jezelf reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding?
- Ben je al enkele jaren zelfstandig, maar ontwikkelt je bedrijf zich niet snel genoeg?

Indien je één van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden is het zinvol om deel te nemen aan een Startersdag. Startersdagen.com organiseert op 17 oktober de Startersdag. Deelnemen aan een Startersdag is een serieuze aangelegenheid. We kiezen er echter voor om de Startersdag gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven. Je kunt je via de knop 'Inschrijfformulier' hierboven aanmelden.

De locatie van de startersdag is:
De Maaspoort
Oude Markt 30
5911 HH Venlo
Routebeschrijving en met korting parkeren vind je hier.

Het programma voor deze avond vind je hieronder:

Voorprogramma
17.30 – 18.30 Optioneel Broodjesbuffet
17.30 – 18.45 Startersmarkt deel 1

Programma
Vanaf 17.30 Inloop starters
18.45 – 19.15 Opening en welkom door avondvoorzitter
Gesprekken met hoofdpartners
19.15 – 19.45 Startersmarkt groep A
Ronde 1 seminars & workshops Groep B
20.00 – 20.30 Startersmarkt groep B
Ronde 1 seminars & workshops groep A
20.30 – 21.00 Pauze plus startersmarkt algemeen
21.00 – 21.30 Ronde 2 seminars & workshops algemeen
Startersmarkt gesloten
(mogelijkheid voor kennispartners om onderling te netwerken)
21.30 tot 22.30 Aangeklede netwerkborrel
22.30 tot 22.45 Sluiting

Hoofdpartner Rabobank
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.
Gemeente Venlo
Zit er een ondernemer in u? Ook voor mensen met een bijstandsuitkering zijn er mogelijkheden om te starten met een eigen onderneming. Daarom zal de gemeente Venlo deze avond ook aanwezig zijn voor de nodige voorlichting.
Heeft u plannen om iets voor uzelf te beginnen? Bent u al bezig met het maken van een businessplan maar heeft u nog vragen? Dan is het zinvol om deel te nemen aan de Startersdag en even langs te komen bij onze stand.
Venlo Partners
Venlo Partners verbindt partijen en initiatieven die Venlo via de binnenstad, evenementen en het studentenleven verder op de kaart zetten. Nieuwe en bestaande initiatieven worden aangejaagd. Lokale en regionale initiatieven worden ‘omarmd’ en gekoppeld aan de ‘branding’ van het merk Venlo. Venlo Partners is, door haar strategische samenwerkingsverbanden en haar pragmatische daadkracht als citymarketingorganisatie een onmisbare schakel tussen regionale ambities en de realisatie van projecten.

Comments are closed.